حسین میرزایی معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی خبرداد نشست معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی با رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان صورت گرفت
حسین میرزایی معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی طی نشستی با عسگری رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان طرح هایی را قرار بر انجام آنها برنامه ریزی کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از کارشناس تبلیغ و ترویج سوادآموزی اداره کل، حسین میرزایی معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان، در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از همکاری اداره آموزش و پرورش استثنایی با نهضت سوادآموزی با تشریح فرآیند آموزش بی سوادان در دوره های سوادآموزی ، انتقال، تحکیم سواد و آموزش افراد کم توان جسمی افزود : تغییر نگرش مسئولان و جامعه نسبت به جامعه ی معلولین عامل اصلی موفقیت این طرح ها خواهد بود
میرزایی هدف از اجرای این طرح ها را سواد آموزی، ارتقای نرخ سلامت و بسط گسترش عدالت آموزشی و ایجاد انگیزه برای افراد کم توان جسمی اعلام کرد.
وی ابراز امیداواری کرد با استفاده از پتانسیل های موجود در هر دو اداره بتوانیم گامهای اساسی برای اجرای موفقیت آمیز در جهت انجام طرح های ذیل برداریم:
- دراختیار گذاشتن اطلاعات والدین بیسواد و کم سواد که در طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان شرکت کرده اند
- آموزش به افراد معلول و کم توان جسمی
- آموزش دوره ضمن خدمت 40 ساعته با عنوان زبان اشاره به آموزش دهندگان از طریق skyroom
عسگری رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان با اشاره به لزوم اجرای تفاهم نامه جهت کمک به ریشه کنی بی سوادی در بین بزرگسالان استثنایی کم سواد گفت : آموزش پایه و اساسی تعالی و پیشرفت افراد و جامعه است و معلولین جامعه ما نیز نیازمند آموزش و سوادآموزی هستند.
وی با اعلام آمادگی این اداره جهت هرگونه همکاری و مشارکت در این زمینه گفت : در این طرح معلولین آموزش پذیر تحت پوشش قرار می گیرند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان افزود : با وجود نیروی انسانی متخصص در آموزش و پرورش استثنایـــی استان تعــهدات خود را برای کمک به کاهش آمار بی سوادی و اجرای طرح ها با همکاری نهضت سواد آموزی استان عملیاتی خواهیم کرد.
همچنین میرزایی یکی از مهمترین اقدامات را آموزش زبان اشاره و خط بریل به آموزش دهندگان استان برشمرد و با اشاره به اینکه آموزش عزیزانی که ناشنوا و نابینا هستند بسیار با اهمیت و درعین حال سخت و با شرایط خاص می باشد و فراگیری این دانش توسط آموزش دهندگان بسیار مثمرثمر خواهد بود.
این نشست در جهت اجرای برنامه های آموزشی، فرهنگی میان بزرگسالان استثنایی بی سواد و کم سواد جامعه شهری و روستایی و همچنین والدین انان که از کلیات تفاهم نامه همکاری مابین دوسازمان می باشد، برگزار شد.
نظر دهید