حجتالاسلام محمدرضا قاسمی نیا، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان قم : درخشش نام ۵ شهید در نهضت سوادآموزی قم/ برای تبیین بیشتر دفاع مقدس از هنر هفتم استفاده کنیم
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان گفت: نهضت سواد آموزی در کل کشور ۱۷۹ شهید تقدیم اسلام کرده که پنج تن از آن شهدای عزیز متعلق به قم هستند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزی استان قم ، حجتالاسلام محمدرضا قاسمی نیا، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان قم به مناسبت ۳۱ تیرماه سالروز شهادت حجتالاسلام سیدحسین سعیدی، استاد سطوح عالی و مسئول طرح بسیج نهضت سوادآموزی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهار کرد: شهید سیدحسین سعیدی فرزند شهید آیت الله سعیدی، مؤسس هیئت رزمندگان اسلام و مسئول تبلیغات طرح بسیج سوادآموزی بود که در سال ۶۹ حین ماموریت به استان یزد به منظور شرکت در جمع مسئولین و روحانیون تبلیغی این طرح در استان یزد در حوالی کاشان بر اثر سانحه رانندگی به شهادت رسید و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت شهادت وی پیام قابل توجهی صادر کردند.
وی با اشاره به اینکه نهضت سوادآموزی همگام با رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به تعلیم و آموزش میپرداخت، افزود: دفاع مقدس یادآور همه خوبی ها و حماسه های رزمندگان کفر ستیز جبهه حق علیه باطل است و باید آن حماسه ها به زیبایی به نسل جدید منتقل شود.
وی افزود: در راستای حفظ و نشر آثار و ارزشها و برکات سلحشوریها و پیروزیهای رزمندگان اسلام در جبهههای حق علیه باطل و سپردن به نسل جدید و آیندگان، در کتب درسی و محتوای آموزشی نهضت در دورههای انتقال، تحکیم و سوادآموزی به موضوعات و مفاهیم هشت سال دفاع مقدس پرداخته شده است.
حجت الاسلام قاسمی نیا ادامه داد: دروسی مانند پایداری و مقاومت، شمع محفل بشریت، جهاد، دفاع مقدس، بسیج و مردان بی ادعا از درسهای مرتبط با تبیین ارزشهای هشت سال دفاع مقدس میباشد که در برنامه های درسی گنجانده شده است.
وی تصریح کرد: وجود کتابها و کلاسهای سوادآموزی، با آموزش خواندن و نوشتن همراه با اسلحه، تجهیزات و ادوات جنگی، همدم سنگرهای نورانی رزمندگان اسلام بود و جهاد سوادآموزی را با جهاد در سنگرهای دفاع مقدس افتخار خود میدانستند و به ایمان و توکل بر خداوند و توسل به معصومین علیهم السلام و الهام از آیات قرآن کریم، به عنوان اساس دفاع و پیروزی اعتقاد داشتند.
حجتالاسلام قاسمی نیا با اشاره به اینکه تعدادی از آموزشیاران، سوادآموزان و مسئولان نهضت سوادآموزی در طول هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن از ایثارگران عزیز هستند و یا به مقام والای شهادت رسیدند، افزود: در سراسر کشور تا کنون تعداد ۱۷۹ شهید شناسایی شده اند که تعداد ۵ نفر از این شهیدان با نامهای فاطمه حاج بابایی، احمد علی خانی، محمدعلی ملک محمدی، عباس آوری فرد و حجت الاسلام والمسلمین سید حسین سعیدی از افتخارات ارزشمند استان قم محسوب میشوند.
عضو شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: برای ترویج و اشاعه فرهنگ ایثار، مقاومت، جهاد و شهادت در زمان هشت سال دفاع مقدس ضروری است تا نسبت به تهیه و تولید آثار نمایشی، فیلم کوتاه و بلند و تولید مستند با موضوعات آموزش و سوادآموزی در سنگرهای هشت سال دفاع مقدس بیش از پیش از هنر هفتم بهره گرفته و اقدام شود و توجه به این مهم نباید باعث غفلت مسئولان قرار گیرد.
وی برگزاری یادواره شهدای سوادآموزی و پیگیری نام گذاری یکی از معابر شهری به نام شهدای نهضت را از دیگر برنامههای لازم التوجه برای بزرگداشت ارزشهای هشت سال دفاع مقدس در قم برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: در آغاز دهه پنجم حیات انقلاب اسلامی و در راستای تحقق مفاد بیانیه گام دوم، ان شاء الله بتوانیم با شناخت درک مسئولیت و عمل بهنگام با روحیه جهادی و بسیجی، راه شهیدان و ایثارگران عزیز و سربلند را با بصیرت و پیروی از ولایت فقیه و مقاومت در برابر مشکلات و جنگ روانی تبلیغاتی دشمن ادامه دهیم.
لازم به ذکر است، محل دفن شهید سیدحسین سعیدی در گلزار شهدای قم و بالای مزارشهید زینالدین سمت چپ قرار دارد.
نظر دهید