جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1399/10/03 - 14:17
  • - تعداد بازدید: 345
  • - تعداد بازدیدکننده: 248
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی آموزش و سواد، زیربنا توسعه هر مملکت است

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی صبح امروز در دیدار با کارکنان نهضت سواد آموزی استان بمناسبت سالگرد تاسیس این نهاد انقلابی به فرمان تاریخی امام (ره) گفت: آموزش و سواد، زیربنا توسعه هر مملکت است.


یه گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در دیدار با کارکنان نهضت سواد آموزی بمناسبت سالگرد تاسیس این نهاد انقلابی به فرمان تاریخی امام (ره) گفت: آموزش و سواد، زیربنا توسعه هر مملکت است.
امام جمعه تبریز در ادامه افزود: سوادآموزی علاوه بر آموزش خواندن و نوشتن، تلاشی برای تطبیق افراد بی سواد با محیط اطراف و جهانی که همواره دچار تحول است.
وی بابیان اینکه این نهاد یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است ادامه داد: در این نهاد دو فعالیت ارزشمند باسواد کردن و تعمیم این مهم در اقصی نقاط کشور و دورترین مکانها شکل می گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان در بخش دیگری از سخنانش خاطر نشان شد: در سایه برکات این نهاد امروز ما حتی شاهد افرادی هستیم که از سواد آموزی به تحصیلات عالی رسیده اند. 
وی با بیان اینکه امروز در شرایط حساس رسالت مقابله با جهل و بی سوادی هستیم همکاری و مساعدت  تمامی مردم، نهادها، دستگاهها و ارگانهای دولتی و غیر دولتی در تحقق اهداف این نهاد مقدس را خواستار شد.
حجه الاسلام و المسلمین آل هاشم در پایان گفت: اگر امروز برای مقابله با بی سواد و جهل هزینه نکنیم یقینا تولید بی سوادی جدید اتفاق افتاده و زمینه بروز  خسارت و صدمات جبران ناپذیر در جامعه را فراهم خواهد ساخت.
مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز در سخنانی گفت: ما امروز در لایه های سخت مقابله با بی سوادی قرار داریم و نیازمند مساعدت تمامی مسئولین، مردم و ... هستیم.
جعفر پاشایی یادآور شد: در راستای ریشه کنی این یادمان شوم طاغوت، تلاش ما روی جلوگیری از  تولید بی سواد جدید و انسداد مبادی بی سوادی است.
معاون سواد آموزی استان نیز طی گزارشی گفت: علیرغم اینکه هنوز از میانگین کشوری در سواد آموزی عقب هستیم اما نسبت به سالهای قبل از 90 امروز، رشد 2/5 درصد در این بخش داریم.
وی یادآور شد: علاوه بر کلاسهای سوادآموزی ما در این کلاسها دوره های آموزشی متعددی از جمله کامپیوتر، توانمندسازی بانوان، طرح آموزش ناشنوایان و ... را دنبال میکنیم.
اسفندیار صادقی در پایان همچنین از تلاشهای ارزشمند سواد آموزان و آموزشیاران در قالب طرح های یاری به مدافعان سلامت و بهداشت  و تبدیل پایگاههای سوادآموزی به مراکز تولید ماسک و ... در این شرایط حساس بیماری کرونا خبر داد.





  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 4179
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1399/10/03 14:17
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین