جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1396/08/06 - 09:47
  • - تعداد بازدید: 1013
  • - تعداد بازدیدکننده: 257
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

جمشیدی مدیرکل برنامه و بودجه سازمان سوادآموزی کشور: افزایش کیفیت و کاهش هزینه ها از اهداف برون سپاری در سوادآموزی است.

جمشیدی مدیرکل برنامه و بودجه سازمان سوادآموزی کشور: افزایش کیفیت و کاهش هزینه ها از اهداف برون سپاری در سوادآموزی است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، رسول جمشیدی در گردهمایی مسئولین مؤسسات ، تشکلها  و نهادهای غیردولتی طرف قرارداد سوادآموزی استان فارس گفت: بخشی از فرایند سوادآموزی از طریق برون سپاری انجام می پذیرد و افراد به صورت تخصصی در این حوزه فعالیت می نمایند.


جمشیدی  با اشاره به اینکه بحث برون سپاری بیش از 40 سال سابقه تاریخی در دنیا ندارد، گفت: در کشور ما نیز به استناد اصل 44 قانون اساسی و سیاستهای ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری برخی از فعالیتها و خدمات در حوزه سوادآموزی برون سپاری شده است.



وی افزود: اساسا برون سپاری به این دلیل شکل می گرد که موجب کاهش هزینه ها، ارتقاء کیفیت وتمرکز زدایی در فعالیتها می گردد.



مدیرکل برنامه و بودجه سازمان سوادآموزی کشور در ادامه با اشاره به برخی از محدودیتها در حوزه سوادآموزی، گفت: در این حوزه با توجه به محدودیتهای موجود خصوصا در زمینه نیروی انسانی، امر برون سپاری با در نظر گرفتن سه اصل حداکثر انعطاف پذیری، حداکثر مشارکت و حداکثر سودمندی صورت گرفته است.



وی همچنین با اشاره به برخی از موفقیتها و توانمندی های استان فارس در زمینه سوادآموزی، گفت: استان فارس در زمینه بهره گیری از ظرفیت مؤسسات غیردولتی و جذب مشارکت آنها در کشور پیشتاز است و توفیقات خوبی درآن داشته ایم که این امر چیزی نبوده مگر برنامه ریزی منسجم و تلاش و کوشش مسئولین ، کارشناسان سوادآموزی در استان و تمامی دست اندرکاران اعم از مؤسساتی که کار برون سپاری به آنها واگذارشده و آموزش دهندگان در شهرستانها و مناطق آموزش و پرورش  استان که جای تقدیر و تشکر دارد.



جمشیدی با اشاره به اینکه در سال 96 پس از تامین اعتبار، سازمان سوادآموزی نسبت به پرداخت ماهانه بیمه آموزش دهندگان طبق ضوابط اقدام می نماید؛ خطاب به مدیران مؤسسات غیردولتی اظهارداشت: موسسات در سطح سازمان به حال خود رها نشده اند بلکه مشکلات شما مشکلات ما هم هست، لذا سعی داریم از طریق شورای هماهنگی مؤسسات غیر دولتی سوادآموزی آنها را پی گیری و حل و فصل نماییم ، لذا انتظار داریم این مؤسسات؛ هم مشارکت بیشتری داشته باشند و هم به تکالیفشان نسبت به آموزش دهندگان پایبند باشند.



در این گردهمایی معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس نیز در سخنانی ضمن اشاره به فلسفه برون سپاری گفت: دولت در قالب اصل 44 قانون اساسی و در راستای کوچک شدن بدنه دولت و کاهش تصدی گری اقدام به واگذاری بخشی از فعالیتهای سوادآموزی به بخش غیردولتی نموده است.



عیسی ملک پورافزود : در همین راستا در 59 اداره آموزش و پرورش استان فارس عمدتا سازمان دانش آموزی ، مدارس غیردولتی و آموزش از راه دور طرف قرارداد واحدهای سوادآموزی در سطح استان هستند.



وی با اشاره به تشکیل جلسات کارگروه واگذاری در سطح استان گفت: جلسات کارگروه واگذاری استان به ریاست مدیرکل آموزش و پرورش استان و عضویت معاونین سوادآموزی و توسعه مدیریت وپشتیبانی اداره کل ، همچنین رؤسای ادارات حراست ، حقوقی و بازرسی وذیحسابی اداره کل تشکیل می گردد و طبق مصوبات مقرر شد در ادارات سطح استان کارگروه متناظر تشکیل و پس از انتخاب تشکل مناسب در ادارات استان قرارداد واحد به امضای رؤسای ادارات و مدیران تشکل ها رسیده و کارشناسان سوادآموزی و مسئولین بازرسی ادارات ناظران قرارداد باشند.



ملک پور یادآور شد: در قالب قرارداد واگذاری کلیه امور از صفر تا صد شامل شناسایی ، جذب، آموزش ، پشتیبانی و معرفی آموزش دهنده و پرداخت حق الزحمه وحق بیمه آنان ، ارائه آموزشهای ضمن خدمت ، نظارت و تامین کلیه لوازم و ملزومات بعهده تشکل ها می باشد.



وی با تاکید بر اینکه صرفا امتحان پایانی و تامین اعتبار و تهیه منابع آموزشی وکتب درسی به عهده سوادآموزی است. گفت:پس از ادغام سازمان سوادآموزی در آموزش و پرورش در سال 90 ، قریب به 95 درصد فعالیتهای سوادآموزی از طریق واگذاری به بخش غیر دولتی در قالب فرایند برون سپاری صورت می گیرد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 1451
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1396/08/06 09:47
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین