جمشیدی اول معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی اظهار داشت : استان سمنان از نظر میانگین سواد، جزء استان های بالای کشور است و لذا کار در حوزه سوادآموزی در این استان بسیار سخت و پیچیده است.
جلسه ویدئو کنفرانس مشترک روسا و کارشناسان حوزه سوادآموزی استان با حضور آقای جمشیدی اول معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سوادآموزی استان سمنان جلسه ویدئو کنفرانس مشترک روسا و کارشناسان حوزه سوادآموزی استان با حضور آقای جمشیدی اول معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی با موضوع تحلیل و تبیین قراردادهای برون سپاری برگزار گردید.
جمشیدی اول معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی در این جلسه با اشاره به میانگین سواد کشوراظهار داشت : استان سمنان از نظر میانگین سواد جزء استان های بالای کشور است و لذا کار در حوزه سوادآموزی در این استان بسیار سخت و پیچیده است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی مطالب خود را در دو بخش ارائه، که در بخش اول به مباحث انگیزشی و عوامل تأثیر گذار بر انجام فعالیت ها و برنامه ها بویژه عوامل معنوی اشاره و عنوان کرد : کار در حوزه سوادآموزی در شرایط فعلی عمدتا بر مبنای دستاوردهای معنوی است نه مادی و مهمترین عامل تأثیرگذار در انجام برنامه ها بعد و انرژی معنوی و درونی کار در این حوزه است.
جمشیدی در بخش دوم صحبت های خود به موضوع مهم و اساسی برون سپاری پرداختند و پس از تشریح روح و هدف برون سپاری به توضیح الزامات اولیه قراردادهای برون سپاری پرداخته و در نهایت به سوالات کارشناسان شهرستان ها و مناطق استان که به نمایندگی از طرف حمیدی رئیس اداره سوادآموزی شهرستان سمنان مطرح شده از جمله سرانه هزینه ها، بیمه آموزش دهندگان، حق مدیریت ، بیمه قرارداد و سایر مسایل مبتلاء به در سطح استان و شهرستان ها و مناطق پاسخ دادند.
اسماعیل ادهم معاون سوادآموزی نیزدر این جلسه ضمن خیر مقدم به تمامی همکاران بویژه جناب آقای جمشیدی اول معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی اظهار داشت : در شرایط زیست بوم جدید با تلاش و همت بی نظیر همکاران توانستیم بیش از 92 درصد حجم ابلاغی از سوی سازمان را تحت پوشش برده و برنامه ریزی و اقدامات بسیار ارزنده ای برای تبدیل کمیت به کیفیت واقعی در طول فرایند آموزش صورت گرفته است.
ادهم در ادامه افزودند : هدف از این سلسله جلسات ایجاد میل، رغبت و انگیزه بیشتر در بین همکاران و نزدیک کردن فکر ، اندیشه و تصمیمات اقتضای استان و شهرستان ها و مناطق به سیاست ها و راهبردهای کلی سازمان است و امیدواریم این جلسه طلیعه ای باشد برای بهره مندی بیشتر از نقطه نظرات ارزشمند مسئولین پرتلاش سازمان به منظور برنامه ریزی هدفمند و شایسته برای دستیابی به نقطه تعالی ترسیم شده در چشم انداز سوادآموزی استان و رسیدن به دستاوردی قابل قبول و اتکاء در پایان سال تحصیلی 99 باشد
نظر دهید