جلسه ی هم اندیشی روسای ادارات و کارشناسان سوادآموزی مناطق 15 گانه استان مرکزی برگزار گردید
جلسه ی هم اندیشی روسای ادارات و کارشناسان سوادآموزی مناطق 15 گانه استان مرکزی با هدف تبیین ضوابط و مقررات طرح برون سپاری و نظارت مستمر بر فعالیت های سوادآموزی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل ازکارشناس تبلیغ و ترویج سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی، جلسه ی هم اندیشی روسای ادارات و کارشناسان سوادآموزی مناطق و شهرستان های استان با حضور شهریار فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش استان، حسین میرزایی معاون سوادآموزی اداره کل و سایر اعضا روز چهارشنبه مورخ 18 تیرماه 99 با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن کنفرانس اداره کل برگزار شد.
در ابتدای این نشست شهریار فولادوند ضمن خیرمقدم به روسای ادارات و کارشناسان سوادآموزی مناطق گفت: روند برنامه ها و فعالیت های سوادآموزی استان در طی 4 سال اخیر، روند روبه رشد و مطلوبی بوده است و از زحمات تمام شما عزیزان تقدیر و تشکر می کنم.
در ادامه حسین میرزایی ضمن تشکر از حضور همه گفت: با توجه به دستورالعمل های بهداشتی و تاکید بر برگزاری جلسه به صورت ویدئو کنفرانس، از آنجا که از ابتدای سال 99 تاکنون دو جلسه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار کردیم ولی به دلیل ضرورت برخی مسائل علی رغم میل باطنی، مجبور به برگزاری جلسه حضوری شدیم.
میرزایی در ادامه گزارش مختصری از عملکرد معاونت سوادآموزی طی ماه های اخیر و در شرایط حاد کنونی ارائه نمود و از عملکرد همکاران سوادآموزی تقدیر و تشکر کرد.
معاون سوادآموزی با اشاره به روند جذب بی سوادان، برگزاری کلاس ها و امتحانات گفت: هدف از تشکیل این جلسه تبیین ضوابط و مقررات طرح برون سپاری و فعالیت های واگذار شده سوادآموزی و لزوم نظارت بهتر و دقیق تر بر فعالیت های سوادآموزی است.
وی از همکاران خواست تا حصول بهتر موفقیت از ظرفیت های برون سازمانی در شورای پشتیبانی بهتر استفاده کنند، و همچنین کمیته بهبود کیفیت را یک فرصت خوب دانست که می تواند بسیار موثر واقع شود و تاکید کردند که امسال اولویت خیلی مهم در استان، به صفر رساندن اولیای بی سواد در کلیه مدارس می باشد که با توجه به اینکه در سه سال گذشته 4 امتیاز ارزشیابی مدیران مدارس را بابت فعالیت در حوزه ی سوادآموزی لحاظ کرده ایم و از مدیران خواسته بودیم جهت شناسایی اولیای بی سواد و کم سواد در هنگام ثبت نام از آنان مدرک تحصیلی دریافت کنند، کار را آسان کرده است.
در ادامه حامد فراهانی رئیس اداره حقوقی اداره کل با اشاره به مسئله ی برون سپاری در سوادآموزی تاکید کرد و گفت: با توجه به گستردگی کار سوادآموزی در استان، لازم است موسسات طرف قرارداد با سوادآموزی ضمن پیگیری امور مربوط به آموزش سوادآموزان، نسبت به نظارت مستمر و ارائه گزارش منظم از فعالیت کلاس های سوادآموزی تحت پوشش به سوادآموزی استان اقدام کنند و مسئولان سوادآموزی نیز وظیفه دارند بر روند کار موسسات، نظارت کافی داشته باشند.
این نشست با ارائه نکاتی توسط رحمانعلی قره باغی رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات ادامه یافت. رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، نظارت بر فعالیت های سوادآموزی را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: به منظور حفظ اعتماد عمومی به مجموعه سوادآموزی، مسئولان سوادآموزی موظف هستند در تمام مراحل، از ثبت نام تا برگزاری امتحانات پایانی بر روند اجرای کار نظارت مستمر و دقیق داشته باشند.
وی با اشاره به این نکته که هدف از برون سپاری در حوزه سوادآموزی کاهش تصدی گری دولت است، گفت: این برون سپاری به معنای عدم نظارت نیست بلکه وظیفه ی ما در قبال فعالیت های سوادآموزی را دوچندان می کند.
و در ادامه به سوالات و دغدغه های مسئولان سوادآموزی در خصوص مسائل برون سپاری و نظارت توسط اعضا و معاونت پاسخ داده شد.
نظر دهید