جلسه مشترک کارگروه تخصصی راهبری سوادآموزی در زندانها با حضور نمایندگان سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور در سازمان نهضت سوادآموزی تشکیل شد.
سوادآموزی یک مهارت اجتماعی است و آگاهسازی، توانمندسازی و اصلاح رفتار از کارکردهای آن محسوب میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی ؛در جلسه مشترک کارگروه ملی سوادآموزی در زندانها با حضور نمایندگان سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور که در سازمان نهضت سوادآموزی باهدف پیگیری و اجرای تفاهمنامه مشترک دو سازمان تشکیل شد؛ خاک زاد معاون امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی ضمن تشکر از حضور مدیرکل دفتر امور فرهنگی و رئیس اداره آموزش سازمان زندانها و اقدامات تأمینی تربیتی کشور، به فصل مشترک دو دستگاه اشاره کرد و بیان داشت با نگاه بسیار خوبی که مسئولین سازمان زندانها به مقوله سوادآموزی زندانیان دارند امید است؛ که در حوزه سوادآموزی و همچنین مهارتآموزی برای مددجویان و زندانیهای کمسواد و بیسواد خروجی و نتیجه خوب و تأثیر گذاری داشته باشیم.
خاک زادمعاون امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی، سوادآموزی را یک مهارت اجتماعی خواند و گفت: آگاهسازی، توانمندسازی و اصلاح رفتار از کارکردهای سوادآموزی اجتماعی است و از مؤلفهها و فصل مشترک نهضت سوادآموزی و سازمان زندانها نیز محسوب میشود. وی تهیه اطلس سوادآموزی زندان، پالایش اسمی پایگاه اطلاعاتی موجود و آموزش خانوادههای بیسواد زندانیان را ضروری دانست و خواستار تشکیل کمیته مشترک برای تحقق برنامههای ارائهشده و تعهدات مندرج در تفاهمنامه شد.
در این جلسه ، عزیزیان مدیرکل امور فرهنگی سازمان زندانها ضمن تشکر از دعوت و تشکیل جلسه، به بند 6 سند تحول بنیادین در قوه قضاییه اشاره کرد و اظهار داشت این بند از سند تحول بنیادین در قوه قضاییه مرتبط با اصلاح زندانیان هم است که ما در این راستا باید اقدامات مؤثری در حوزه سوادآموزی مددجویان داشته باشم. وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب که مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) ابلاغ نمودند، عنوان داشت؛ که تحقق اهداف سوادآموزی و اجرایی کردن سواد و مهارتآموزی در راستای اجرای این بیانیه و از دستاوردهای مهم انقلاب جمهوری اسلامی ایران است. عزیزیان در ادامه به اقداماتی که در حوزه دورههای تحکیم و انتقال میتوان انجام داد نکاتی را مطرح نمود و گفت: سازمان زندانها ظرفیتهای خوبی دارد که میتوان در راستای مهارتآموزی علمی و اجتماعی مددجویان از آن استفاده کرد که انشا الله با همکاری و همیاری دو دستگاه بتوانیم اقدامات خوب و مؤثری را برای کمک به خانواده زندانیان و همچنین اصلاح مددجویان انجام دهیم.
بازگیر مدیرکل دفتر برنامهریزی دورههای سوادآموزی نیز در این جلسه به برداشتن محدودیتهای زمانی، حدنصاب و افزایش بازه سنی سوادآموزی زندانی تا 60 سال و گامهایی که در رابطه با تسهیل سازی فرایند سوادآموزی زندانیان از طرف سازمان نهضت سوادآموزی برداشته شده است، اشاره کرد. ایشان در خصوص پیشبرد و ارتقاء اهداف سوادآموزی و همچنین تصمیمگیری و سیاست گزارشها با همکاری و همیاری دو سازمان نکاتی را بیان را کردند.
800x600 Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
نظر دهید