جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان مرکزی برگزار شد
آقازاده استاندار استان مرکزی، ضمن تبریک به مناسبت گرامیداشت هفته سوادآموزی بیان داشت: نهضت سواد آموزی از آرمان های بلند امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران و از اهداف فرهنگی انقلاب اسلامی است که با رویکرد مذهبی و فرهنگی آغاز شد و به پیشرفت و توسعه رسید.
یه گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از کارشناس تبلیغ و ترویج سوادآموزی استان مرکزیجلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان با حضور سیدعلی آقازاده استاندار مرکزی، بهرام حسین آبادی سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان و میرزای معاون سوادآموزی و سایر اعضا در محل جلسات استانداری برگزار شد.
آقازاده استاندار مرکزی ضمن تبریک هفته سوادآموزی ادامه داد: نهضت سواد آموزی از نگاه بلند امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران و نگاه فرهنگی انقلاب اسلامی است که با رویکرد مذهبی و فرهنگی آغاز شد و به پیشرفت و توسعه رسید.
آقازاده افزود: اگر امروزه سواد و سلامت اصول توسعه است، این دو در جمهوری اسلامی ایران همواره در سطوح مختلف، مد نظر امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بوده و هست و ما نیز به نوبه خود باید در این زمینه تلاش نماییم .
آقازاده در ادامه ابراز داشت: یکی از کارکردهای امروزی علم آن است که به سلامت جامعه کمک می کند و مبنای اول سواد خواندن و نوشتن است و سواد با توسعه رابطه مستقیمی دارد.
وی ضمن تبریک به آموزش و پرورش استان در کسب موفقیت های کشوری در حوزه سواد آموزی اظهارداشت : سواد آموزی امروزه کار سختی است چراکه باید پیگیر مخاطبین خود باشد و آن را تشویق به سوادآموزی نماید که همه حوزه های اداری اجرایی و فرهنگی باید در این موضوع همکاری نمایند.
آقازاده با اشاره به عوامل انگیزشی در جذب سواد آموزان تصریح کرد: تفاهمنامه هایی که آموزش و پرورش با سایر ارگانها در زمینه سواد آموزی دارد باید به مرحله اقدام و اجرا برسد و بر فرصت های جدید و بومی سازی شده برای جلب و جذب سوادآموزان توجه شود.
وی همچنین به نقش صدا و سیما اشاره کرد و ابراز داشت: برنامه های صدا و سیما به ویژه بخش رادیویی می تواند در زمینه جذب و تشویق افراد بی سواد موثر باشد.
حسین آبادی سرپرست آموزش و پرورش استان نیزضمن تبریک سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی گفت: در سال های اخیر معاونت سوادآموزی اقدامات بسیار خوبی را انجام داده و طرح ها و ابتکارات شایسته ای را اجرایی کرده که منتج به کسب این دستاوردها گردیده است.
حسین میرزایی معاون سوادآموزی تصریح کرد: نهضت سوادآموزی از جمله نهادهای انقلابی بوده که کارکردها و اثرات بسیار خوبی در جامعه به جای گذاشته که یکی از مهمترین آن ها ایجاد، بسط و گسترش عدالت آموزشی بوده است به نحوی که اختلاف نرخ باسوادی زنان و مردان در استان مرکزی در گروه سنی 10 تا 49 سال به کمتر از 1/7درصد رسیده است و اختلاف باسوادی بین شهر و روستا به کمتر از 5درصد و نرخ باسوادی استان از این گروه سنی از 98درصد عبور کرده است.
وی با بیان اینکه کارهای خوب و شایسته ای در نهضت سواد آموزی استان در راستای جذب بی سوادان و کم سوادان انجام گرفته است، افزود: سهمیه اختصاص یافته برای جذب سوادآموزی استان، 4هزارو 170 نفر در سه دوره آموزشی و به تفکیک 1500 نفر سوادآموزی، 1170 نفر انتقال و 1500 نفر تحکیم می باشد که این امر با توکل به خدای متعال و همت همکاران این حوزه تحت پوشش خواهد رفت.
در این جلسه معاون سوادآموزی استان نیز گزارشی از مصوبات جلسات گذشته، طرح پیوند سواد و زندگی را ارائه نمود
نظر دهید