جعفربگلو معاون سوادآموزی قزوین در جلسه ی ویدئو کنفرانس گفت: ((آموزش های مجازی واستفاده از رسانه ی ملی صدا وسیما در راستای توسعه ی عدالت آموزشی و کیفیت بخشی است .))
با برگزاری جلسات ویدئو کنفرانس با رؤسای آموزش وپرورش و برگزاری جلسه حضوری با مدیران مراکز یادگیری محلی و مسؤلین سوادآموزی فعالیتهای آموزشی سوادآموزی را پیگیری می کنیم
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد اموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سوادآموزی در جلسه ی ویدئو کنفرانس روز یکشنبه تاریخ 11/03/99 که با حضور معاونین سوادآموزی استانها ورییس محترم سازمان ومعاونین ایشان ومدیران کل ستادی برگزار شد
جعفر بگلو معاون سوادآموزی قزوین گزارش جامعی از فعالیت های انجام شده در فضای مجازی در ایام شیوع ویروس کرونا وراه اندازی پویش سوادآموزی همه وقت –همه جا وتداوم واستمرار فعالیتهای آموزشی در فضای مجازی ارائه کرد و گفت: با برگزاری جلسات ویدئو کنفرانس با رؤسای آموزش وپرورش و برگزاری جلسه حضوری با مدیران مراکز یادگیری محلی و مسؤلین سوادآموزی فعالیتهای آموزشی سوادآموزی را پیگیری می کنیم .همچنین با بازگشایی مدارس از پیگیری واستمرار فعالیتهای آموزشی با رعایت نکات بهداشتی وتبیین دستورالعمل نحوه ی برگزاری آزمونها و وضعیت کلاسهای سوادآموزی خبر داد.
ایشان در ادامه گفت : فضای مجازی فرصتی برای تحلیل عملکرد آموزش دهنده ها به صورت کمی وکیفی فراهم آورد. آموزش دهنده های فعال به صورت برجسته مشخص شدند وهمچنین محتوای تولید شده ی آموزش دهنده ها در کلاسهای مجازی ارائه شد و مورد تبادل نظر قرارگرفت.
در ادامه ایشان بیان داشتند: شرایط بحرانی وشیوع ویروس کرونا ثابت کرد که از تکنولوژی آموزشی و آموزشهای مجازی در نظام آموزش غافل بودیم . قطعا آموزش های مجازی واستفاده از رسانه ی ملی صداوسیما در راستای توسعه ی عدالت آموزشی وکیفیت بخشی است. اما در این شرایط بحرانی وغافلگیری به شرط فراهم شدن زیر ساخت ها فرصت خوبیست که از فضای مجازی استفاده کنیم. شبکه ی شاد فرصت مناسبی است تا هم برای حضور کارشناسان سوادآموزی برای ایجاد ارتباط با مدیران برنامه ریزی شود. و هم زمینه برای شناسایی اولیای بیسواد و آموزش سوادآموزان فراهم گردد. باتوجه به اینکه بستر ایجاد شده در فضای درون سازمانی مخاطبان فراوانی را درخود جای داده وگزارش ها نشان از پیوستن خیل عظیمی از مخاطبان اعم از مدیران ؛ معلمان دانش آموزان واولیا وتشکیل کلاسهای مختلف به این ظرفیت دارد. با شرایط موجود وپیش بینی کارشناسان از روند بیماری کرونا در آینده و احتمال ادامه ی فرآیند استمرارآموزش مجازی وضرورت این مهم نیاز هست که زمینه ی توسعه وگسترش وهمه گیر شدن این شبکه بیش از پیش فراهم شود وبهره وری وبهره گیری از این ظرفیت ایجاد شده برای سوادآموزی ومدرسه محوری و استفاده از ظرفیت مدیران برای اجرای طرح هر مدرسه یک کلاس سوادآموزی واستفاده از ظرفیت معلمان ودانش آموزان برای شناسایی وهمچنین آموزش اولیای بیسواد فراهم شود.
همچنین با بارگذاری محتوای آموزشی وطرح خودآموز ونیز برای حضور واستفاده آموزش دهنده ها از این ظرفیت ایجادشده استفاده شود.
نظر دهید