جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1400/01/15 - 09:01
  • - تعداد بازدید: 250
  • - تعداد بازدیدکننده: 164
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

جعفربگلو معاون سوادآموزی استان در شوری پشتیبانی شهرستان آبیک گفت: : بسته تحولی پیوند سواد و زندگی یکی از بسته های تحولی 25 گانه آموزش و پرورش بر اساس سند تحول بنیادین است که در مراکز یادگیری محلی اجرا می شود

هدف از از اجرای بسته تحولی پیوند سواد و زندگی تمرکز بر رویکرد جامعه محوری ،ارائه خدمات آموزشی ،مهارت آموزی و آموزش حرف و مشاغل زودبازده برای جامعه مولد است

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل ازروابط عمومی معاونت سواد آموزی قزوین جعفربگلو معاون سوادآموزی استان قزوین با حضور در جلسه شورای پشتیبانی شهرستان آبیک که با حضر معاون فرماندار و سایر اعضا برگزار شد،ضمن تبیین اهداف بسته تحولی پیوند سواد و زندگی به بیان انتظارات از دستگاه های اجرایی پرداخت.


جعفربگلو معاون سوادآموزی استان در جلسه شورای پشتیبانی شهرستان آبیک گفت: بسته تحولی پیوند سواد و زندگی یکی از بسته های تحولی 25 گانه آموزش و پرورش بر اساس سند تحول بنیادین است که در مراکز یادگیری محلی اجرا می شود.این طرح در راستای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید و کمک به اشتغالزایی برای افراد بزرگسال بزرگسال و کم سواد جامعه است که با تمرکز بر رویکرد سوادآموزی جامعه محور،ارائه خدمات آموزشی ،مهارت آموزی و آموزش حرف و مشاغل برای جامعه مولد است.


وی با اشاره به اینکه کارکردهای سواد و زندگی با پیوند سواد و مهارت تقویت می شود گفت: اولویت این مرکز در کنار آموزش سواد و زندگی با پایه ،توانمند سازی افراد کم سواد و بی سواد با رویکرد سوادآموزی جامعه محور است. معاون سوادآموزی استان هدف از برگزاری کلاس های مهارت آموزی را ترویج فرهنگ کسب و کار های خرد و زود بازده عنوان کرد و گفت در شرایط زیست بوم جدید در کنار آموزش سواد ،ارتقای مهارت های زندگی ،حقوق شهروندی و آموزش های حرفه ای و مهارتی می تواند افق جدیدی را برای سوادآموزان ترسیم کند و آنان را برای دستیابی به زندگی مطلوب و با کیفیت توانمند سازد . معاون سوادآموزی استان تصریح کرد نقش مراکز یادگیری محلی به عنوان کانون تحول مهارت آموزی،حرفه آموزی و کمک به کار آفرینی بزرگسالان بی سواد و کم سوادو تعمیق سواد در اجرای طرح پیوند سواد و زندگی حائز اهمیت بوده و موجب پایدار کردن یادگیری می شود و با آموزش مهارت های اساسی مورد نیاز افراد و آماده سازی برای ورود به عرصه های اجتماعی مثمر ثمر می گردد. ایشان یادآور شد معاونت سوادآموزی استان در راستای تحقق اهداف و ماموریت های سوادآموزی اقدام به انعقاد تفاهم نامه هایی با ادارات کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی ،میراث فرهنگی ،فنی و حرفه ای ، بهزیستی ،کمیته امداد و .... کرده است. همچنین با برگزاری جلسه شورای پشتیبانی استان با حضور استاندار محترم و تاکید استاندار محترم درصدد استفاده از ظرفیت دستگاه های اجرایی برای تحقق این اهداف است. ایشان در پایان حدود انتظارات معاونت سواد آموزی را از دستگاه های اجرایی و ادارات و نهادها مطرح کرد و اظهار امیدواری کرد که با استفاده از حمایت شورای پشتیبانی استان و شهرستان ها و همکاری و مشارکت دستگاه ها و نهادهای مرتبط و با استفاده از امکانات موجود در کاربردی کردن آموزش و متناسب سازی آن با نیاز های مخاطبان اقدام موثری در این زمینه صورت گیرد.


علی بغدادی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان آبیک نیز در این جلسه باتاکید یر اهمیت کار آموزش و پرورش در آموزش و تربیت انسان، کار آموزش و پرورش را تولید سرمایه انسانی تعریف کرد و گفت سرمایه گذاری در حوزه نیروی انسانی در حقیقت سرمایه گذاری مهمی است که توسعه همه جانبه را در بخش های مختلف اجتماعی و جامعه به دنبال دارد . تربیت انسان و کار فرهنگی علاوه بر اهمیت بسیار دشوار و با ارزش است. ایشان همچنین مهارت آموزی در آموزش و پرورش را یک اصل مهم و ضروری برشمرد و تاکید کرد اگر مهارت آموزی اتفاق بیافتد کارآفرینی اتفاق می افتد و در نتیجه منجر به کاهش فقر می شود . ایشان با توجه به اهمیت اجرای طرح پیوند سواد و زندگی با تاکید بر اجرای تفاهم نامه های استانی و همه مصوبات شورای پشتیبانی استان ، همه ی دستگاه های اجرایی و ادارات شهرستان را ملزم بر همکاری با آموزش و پرورش در این خصوص کرد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 4392
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1400/01/15 09:01
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین