جعفر بگلو معاون سواد آموزی استان قزوین گفت :شوراهای آموزش وپرورش ظرفیتی بی نظیر و اثر گذار و فرصتی مناسب برای بسیج همه ی امکانات در جهت پیشبرد اهداف دستگاه تعلیم و تربیت است.
جعفر بگلو معاون سواد آموزی استان در جلسه ی شورای پشتیبانی شهرستان بوئین زهرا که درهفته ی بزرگداشت شوراهای آموزش و پرورش وهمزمان با شورای آموزش و پرورش این شهرستان با حضور فرماندار،بخشداران ،شهرداران و سایر مسؤولین شهرستان برگزار شد، بر اهمیت شوراهای آموش و پرورش در تحقق اهداف آموزش و پرورش تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزی قزوین ؛جعفر بگلو معاون سواد آموزی استان با تأکید بر اهمیت شوراهای آموش و پرورش در تحقق اهداف آموزش و پرورش گفت : شوراهای آموزش وپرورش ظرفیتی بی نظیر در مسیر مشارکت مؤثر است و مشارکت های مردمی در آموزش و پرورش موضوع مهم و قابل توجهی است و براین اساس نظام تعلیم وتربیت اسلامی بهره مند از حمایت معنوی و مشارکت آحاد جامعه است .بدون تردید شوراهای آموزش و پرورش ظرفیتی اثر گذار و فرصتی مناسب برای بسیج همه ی امکانات و ظرفیت های منطقه در جهت پیشبرد اهداف دستگاه تعلیم و تربیت است. شورای پشتیبانی سواد آموزی با هدف نزدیک تر شدن دستگاه های اجرائی ،فرمانداری ها و نهاد های حمایتی تشکیل شده و ساختار آن مشابه با شورای آموزش و پرورش است و در ریشه کنی بی سوادی و افزایش میزان سواد آموزی نقش بسیار مهمی دارد.یکی از مهمترین دستاورد های نظام مقدس جمهوری اسلامی، ایجاد بستر مناسب برای بهره مندی تمام اقشار جامعه از فرصت آموزش ،خواندن و نوشتن است. دستاوردهایی که در سایه تدبیر و دور اندیشی و صدورفرمان تاریخی معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره)، مبنی بر تشکیل سواد آموزی با یک جهاد همگانی تجلی یافت وامروز بعد از چهل و یک سال موضوع سواد آموزی همچنان به عنوان یک گفتمان غالب با رویکرد جامعه محوری و مدرسه محوری در رأس برنامه های دغدغه مندان آموزش همگانی و تعلیم و تربیت قرار دارد .
معاون سواد آموزی استان در ادامه گفت :شهرستان بوئین زهرا در سال گذشته با حمایت های فرماندار محترم و تلاش های همکاران آموزش و پرورش در مجموع شاخص ها ی ارزیابی عملکرد سواد آموزی استان رتبه اول را کسب کرده است .افزایش میانگین با سوادی در این شهرستان نیاز به عزم واراده ی همگانی و حمایت فرماندار محترم و همراهی مسئولین شهرستانی است. تا از طریق دستگاه ها، ادارات ،بخشداری ها ،دهیاری ها و خانه های بهداشت برای شناسائی و جذب افراد بی سواد و کم سواد اقدام شود .
دهیاران،بهورزان و کارمندان ادارات علاوه بر شناسایی افراد بی سواد می توانند در آموزش این افراد نیز با دریافت حق الزحمه قبولی با سواد اموزی همکاری کنند. جعفر بگلو گفت :با اداره کل زندان ها رایزنی لازم ربرای ایجاد وراه اندازی مرکز یادگیری محلی مشارکتی انجام شده، که در صورت حضور افراد واجد شرایط در زندان و اردو گاه بویین زهرا و آرا سنج راه اندازی می شود .
نظر دهید