تشریح برنامههای هفته سوادآموزی در خراسان جنوبی
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در تشریح برنامه های هفته سواد آموزی از پیش بینی بیش از ۲۵ برنامه فرهنگی، هنری، علمی و مسابقات متنوع خبر داد.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، سید علیرضا موسوی نژاد گفت: تجدید میثاق با شهدای مدفع حریم و حرم به ویژه ۲شهید سوادآموزی استان، حضور پرسنل حوزه سوادآموزی در نماز جمعه،پیش بینی سخنرانی مدیر پیش از خطبه های نماز جمعه هفتم دی ماه، تجلیل از فعالین و پیشکسوتان سوادآموزی، برگزاری مسابقات فرهنگی و جلسات پرسش و پاسخ ، از جمله برنامههای هفته سوادآموزی خواهد بود.
وی، با بیان این که نهضت سوادآموزی به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) در ۷ دی ماه ۱۳۵۸ تشکیل و کار آموزش بیسوادان را آغاز کرد، افزود: ارتقای سطح سواد، آگاهی و فرهنگ سازی در این خصوص، مهم ترین رویکرد خادمین نظام تعلیم و تربیت در بهارستان علم و ادب بوده و هست.
مدیرکل آموزش وپرورش خراسان جنوبی،بااشاره به روزشمارهفته سوادآموزی،عنوان کرد:سوادآموزی وتبلیغ و ترویج، سوادآموزی ورسانه، سوادآموزی وتکریم ازفعالان سوادآموزی،سوادآموزی و فرهنگ کتابخوانی وتولیدمحتوا،سوادآموزی ومسئولان، سوادآموزی وفرهنگ ایثار،شهادت مسئولیت پذیری،وسوادآموزی وتجدیدمیثاق باآرمانهای امامین انقلاب،عناوین هفتگانه هفته سوادآموزی را تشکیل میدهد.
این مقام مسئول در آموزش و پرورش خراسان جنوبی، رویکرد کلاسگذاری سال ۱۴۰۳ را مدرسه محوری و محله محوری دانست و خاطر نشان کرد: مهم ترین رسالت ما در حوزه سواد آموزی، مهیا نمودن فضای مناسب برای بی سوادان و کم سوادان استان به منظور استفاده بهینه از ی فرصت دوم آموزش و علم آموزی است.
وی، ازآموزشدهندگان به عنوان پرچم داران عرصه سواد و سوادآموزی و عمود خیمه فعالیتهای سوادآموزی یاد کرد و ابراز داشت: انتظار میرود مسئولین سوادآموزی شهرستانها،آموزشدهندگان،چونان همیشه با روحیه جهادی و نهضتی، درمسیر دستیابی به اهداف غایی و مأموریت ذاتی سوادآموزی که همانا ریشه کنی بیسوادی است، جهاد و تلاش نمایند.
به گفته موسوی نژاد، اساسیترین رکن سوادآموزی، تعلیم و تربیت سواد آموزان و آموزش سواد با تعریف جدید است زیرا آنگاه که آموزش زنده و پویا باشد؛ سواد آموزی پویا خواهد شد و رضایتمندی جامعه مخاطب را به دنبال خواهد داشت.
نظر دهید