تاجفر، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان غربی: باید سواد مهارتی زنان را افزایش دهیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان، طرح توسعه سواد زنان و دختران روستایی و عشایری با حضور " تاجفر " مدیر کل امور زنان و بانوان استانداری استان آذربایجان غربی و سایر مسئولین کشوری و استانی در محل کانون شهید رجایی سلماس آغاز شد .
شهلا تاجفر، مدیر کل امورزنان و بانوان استانداری آذربایجان غربی در این مراسم گفت : نقش زنان بدلیل نقش مهم در خلقت خداوند متعال همان نقش تعلیم و تربیت و پرورش است و جامعه به این قشر از زنان نیاز بیشتری دارد و جامعه سالم، نیازمند داشتن خانواده سالم، سلامت و سعادت هرجامعه ای در خانواده به این بستگی دارد .
" تاجفر" اظهار کرد: زنان همان شمع فروزان خانواده هستند، زنانی که آیندگان و آینده را می سازند و مادران تربیت کنندگان نسل های آتی بوده و هست و همه ما امروز بر این باوریم جامعه ای که زنان آن از رشد فکری مهم تر و سواد محروم باشند مسلماً جامعه ی رشد یافته ای نخواهد شد و جامعه ای که انسانهای تربیت یافته ی آن دامن همین مادران و زنان و دختران عشایری ، شهری بزرگ می شوند پرورش می یابند باید نقش مهمی را در این قضیه داشته باشند .
وی اشاره کرد: اگر امروز انتقال ارزشهای دینی ، ملی ، فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی که بحث همین جامعه هست بخواهیم برسیم این زنان ما هستند که ما را دراین امر کمک خواهند کرد. .
تاجفر افزود: لذا مادران باید از بینش و تفکر سالم فرهنگی و علمی برخوردار باشند و همان چیزی که به صراحت به آن اشاره شد ولی متاسفانه بی سوادی دختران و زنان روستایی و عشایری امروز یکی از چالشهای مهم توسعه کشورمان است و رشد و توسعه پیشرفت کشورمان در گرو همان بحث سواد زنان و مادران است .
وی گفت: اگر بخواهیم این همه مسائل و مشکلات را حل نماییم و یا تدبیری بیاندیشیم و ما اگر خواستار حضور مربیان مراکز یادگیری محلی در این محل هستیم نیازمند حل مهارتهای حل مساله بویژه شما زنان و عزیزانیم .
" تاجفر" بیان کرد: زنان امروزی دارای مهارتهای بیشتری هستند ما باید از ظرفیت های موجود استفاده کنیم، باید سواد آموزی را در صدر برنامه هایمان قرار داده و بعنوان موضوعی به آن نگاه کنیم و در برابر همه مشکلات حرفی برای گفتن داشته باشیم.
وی یادآور شد: باید از مراکز یادگیری های محلی نهایت استفاده را نموده و در کنار سواد آموزی بازنگری مهارتها را هم داشته باشیم، امروز ما نیازمند سواد مهارتی زنان هستیم نه سواد خواندن و نوشتن .
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: سوادی که بتوان با آن با فرزند ارتباط برقرار کند سوادی که بتواند زندگی زنان را بهبود بخشد، سوادی که بتواند مشکلات را حل نماید به آن نیازمندیم لذا این انتظارات در مراکز آموزشی یادگیری محلی توسط شما عزیزان فراهم خواهد شد و می توان گفت با تقویت مراکز محلی با رویکرد توانمند سازی شاهد بهبود ارتباط خواهیم شد .
نظر دهید