علیرضا عبدی رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در جلسهٔ شورای مدیران بیان کرد:
بزرگسالان نیازمند دانش متنوع هستند و سازمان نهضت سوادآموزی به دنبال رفع این نیاز است
جلسه شورای مدیران با موضوع "بررسی و تحلیل فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در دیدار با معلمان" برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی؛ با حضور علیرضا عبدی رئیس سازمان نهضت سوادآموزی جلسه شورای مدیران با موضوع "بررسی و تحلیل فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در دیدار با معلمان" در محل سالن اجتماعات سازمان برگزار شد.
جلسه با نام و یاد خداوند و با تلاوت آیاتی چند از کلامالله مجید آغاز گردید. در این جلسه علیرضا عبدی رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه (س) و علی ابن موسیالرضا (ع) و ایام دهه کرامت، به بیان معنای کلمه حکمت پرداخت و عنوان کرد: حکمت یعنی علم به ثبات رسیده و منعقد شده که خداوند فقط بندگان مؤمنش را از آن برخوردار میکند وبا تعمق در سخنان رهبری به حکیمانه بودن آن پی میبریم.
وی از حاضرین خواست بهمنظور روشنی نقش این سازمان در اجرای فرامین و فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، با مروری دوباره، سخنان ایشان با موضوع مقام معلم در سال ۱۴۰۳ را تحلیل نموده و نظرات و دیدگاههای خود، پیرامون اجرای طرحها و برنامههای سازمان طبق فرمایشات رهبر کبیر انقلاب را بیان نمایند.
معاون وزیر آموزشوپرورش در ادامه به اهمیت مطالعه دقیق سند تحول بنیادین اشاره کرد و از همکاران خواست با همکاری، تعامل و هماندیشی تلاش نموده و در بهروزرسانی این سند نقش مؤثر داشته باشند و عناوین "نقشه راه" در ارتباط با موضوع نهضت سوادآموزی را بررسی نمایند.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با تأکید بر انتظار مقام معظم رهبری بر دو اصل توسعه و تعمیق، تمرکز بر برنامههای تحولی و تولید محتوا را اولویت فعالیتهای سازمان در سال ۱۴۰۳ خواند.
علیرضا عبدی به تحول در محتواهای درسی تأکید کرد و گفت: باید کتابهای نهضت سوادآموزی برای زندگی بهتر نوشته شود و اجرای روش حل مساله در آن لحاظ گردد بهطوریکه قابلیت اجرایی داشته باشد و کاربرد آن در زندگی محسوس گردد.
معاون وزیر آموزش وپرورش تصریح کرد: یادگیری و سواد با شیوۀ مسئلهمحور میتواند از سطح انقطاع به یک مجموعه کامل تبدیل گردد، در حقیقت بزرگسالان نیازمند دانش متنوع هستند و سازمان نهضت سوادآموزی به دنبال رفع این نیاز است همچنین ما در تحقق اهداف تلاش داریم قبل از اثبات وجود سازمان، به دنبال این باشیم که اهمیت سواد و دانایی، توسعه پیدا کند.
وی افزود: طبق اساسنامه، کار سازمان یک کار تربیتی است و فعالیتهایی در زمینه کارهای پرورشی و تربیتی نیز صورتگرفته است؛ اما باید در آینده این روند بهصورت مطلوبتر ادامه پیدا کند.
سپس علیرضا عبدی رمز موفقیت را سه مؤلفۀ محاسبه، مراقبه و مشارطه خواند و از حاضرین خواست این موارد را در انجام امور مدنظر قرار دهند.
گفتنی است؛ در این جلسه کلیه حاضرین به بیان دیدگاههای خود پیرامون میزان سنخیت اجرای برنامههای سازمان با فرمایشات مقام معظم رهبری پرداختند.