برگزاری نشست کارگروه بهبود کیفیت و ستاد امتحانات سوادآموزی با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان
با حضور محمود نقوی ، مدیرکل آموزش و پرورش استان، دومین نشست کارگروه بهبود کیفیت سواد آموزی و اولین ستاد امتحانات استان در سال جاری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش استان همدان ، این نشست باحضور مدیرکل آموزش و پرورش استان، معاون سوادآموزی و اعضای گروه بهبود با دستور کار بررسی راهکارهای کلاس گذاری پالایش محور با استفاده از ظرفیت آموزش دهندگان فعال، بررسی راهکارهای حفظ کمیت و ارتقاء کیفیت کلاس های سوادآموزی باتوجه به فصل کاری در مناطق استان، بررسی اجرای دوره توانمندسازی نیروی انسانی و فراهم سازی تمهیدات لازم برای برگزاری امتحانات کلاس های سوادآموزی با استفاده از ظرفیت مدارس و پشتیبانی ادارات برگزار شد.
محمود نقوی مدیرکل آموزش و پرورش استان در این نشست با تقدیر از اهتمام و زحمات معاونت سواد آموزی و دست اندرکاران این حوزه در پیشبرد امور و پیگیری برنامه ها و سیاست های ابلاغی، از سوادآموزی به عنوان مولود انقلاب نام برد و گفت: تلاش و همگرایی مجموعه باعث ماندگاری فعالیت ها و خدمات خواهد شد.
وی با بیان اینکه راه اندازی نهضت سواد آموزی در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی، شور و شوقی در بین مردم و به ویژه بی سوادان برای آموزش ایجاد کرد، اظهار داشت : اینک که به مراحل پایانی کار و انتهای فعالیت های سوادآموزی رسیده ایم، همه باید کمک کنند تا بی سوادی در جامعه ریشه کن شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان از شرایط حاکم بر معاونت سوادآموزی استان و پیگیری های جدی، دلسوزانه و مطلوب فعالیت ها تشکر و عمل به وظیفه ذاتی را بهترین خدمت به جامعه عنوان کرد و با بیان اینکه سوادآموزی استان به وظیفه خود خوب عمل کرده است، خواستار تداوم برنامه ها شد.
وی با اشاره به اینکه اعتبار آموزش و پرورش، اعتماد مردم است، اظهار داشت: اگر اعتماد از مجموعه سلب شود، چیزی باقی نخواهد ماند، لذا در موضوع صحت و سلامت کار و رسیدگی به تخلفات، انتظار می رود مسائل با جدیت بررسی و با لحاظ اصل قانون، با تخلف و افراد متخلف برخورد قانونی صورت گرفته و موضوع بازتاب هم داشته باشد تا موجب بازدارندگی شود.
نقوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری فراخوان رهیافت های نوین سوادآموزی در زیست بوم جدید و تمدید مهلت آن تا پایان تیر ماه ۱۴۰۲، خواستار اطلاع رسانی و اشاعه موضوع به منظور شرکت صاحب نظران در این رویداد ملی و بین المللی شد و گفت: در جلسه هفته آتی شورای پشتیبانی سوادآموزی استان نیز، موضوع تشریح و تبیین شود.
وی پیگیری اقدامات و برنامه های سوادآموزی توسط حوزه مربوطه را مهم دانست و گفت: در نشست های مدیران و روسای آموزش و پرورش نیز، بر پشتیبانی اقدامات و سرکشی به کلاس های سوادآموزی و برگزاری مطلوب امتحانات پایانی تاکید و موارد لازم یادآوری خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش همدان پیگیری و پشتیبانی از برنامه های سوادآموزی را وظیفه ذاتی، قانونی و شرعی مجموعه عنوان کرد و گفت: ضرورت دارد در جلسات مدیران و روسای آموزش و پرورش و اعضای شورای معاونین استان، آیین نامه ها، دستورالعمل ها و ابلاغیه های حوزه سوادآموزی طرح موضوع و تبیین و تشریح شود.
در ادامه این نشست توسلی کیا معاون سوادآموزی استان نیز گزارشی آماری از وضعیت این حوزه ارائه کرد و با بیان اینکه در سطح استان تعداد ۲۷۲ نفر آموزش دهنده فعال جود دارد که به صورت واگذاری با سواد آموزی همکاری دارند.
توسلی کیا نظارت حضوری و غیرحضوری بر فرایند سوادآموزی را یکی از برنامه های اولویت دار این حوزه بر شمرد و با بیان اینکه دور اول نظارت به اتمام رسیده و دور دوم نیز در حال انجام است، صحت و سلامت کار را مبنای فعالیت ها برشمرد و با تاکید بر جلوگیری از هر گونه اقدام صوری و برخورد با تخلفات احتمالی، تصریح کرد: هیچ وقت کیفیت فدای کمیت نخواهد شد.
وی در بخش پایانی سخنان خود به تشریح حدود انتظار کارگروه از مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق پرداخت و با اشاره به برگزاری فرآیند امتحانات، خواستار جدیت شهرستان ها و مناطق در برگزاری امتحانات، پشتیبانی از برگزاری و تامین وسیله نقلیه برای بازدید های حضوری شد تا این برنامه با کیفیت اجرایی شود.
گفتنی است: در این نشست اعضای کارگروه، نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را پیرامون دستورکار جلسه بیان کردند و پیرامون موضوعات مطروحه بحث و تبادل نظر و تصمیم گیری شد.
نظر دهید