برگزاری جلسه وبینار آموزشی و توجیهی با موضوع بررسی حجم عملیاتی در سال ۱۴۰۲ ویژه معاونین سوادآموزی و رؤسای ادارات سوادآموزی و سنجش کشور
جلسه وبینار آموزشی و توجیهی با حضور سرپرست معاونت امور آموزشی سازمان، مدیران آموزش، معاونین سوادآموزی، رؤسای ادارات سوادآموزی و سنجش استانهای کشور در روزهای ۲ و ۳ مردادماه برگزار گردید.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی، جلسه وبینار آموزشی و توجیهی با موضوع بررسی حجم عملیاتی در سال 1402 با حضور سرپرست معاونت امور آموزشی سازمان، مدیران آموزش، معاونین سوادآموزی، رؤسای ادارات سوادآموزی و سنجش استانهای کشور در روزهای ۲ و ۳ مردادماه برگزار گردید.
مهدی نامجو منش، سرپرست معاونت امور آموزشی سازمان ضمن عرض خوش آمد گویی به همکاران حاضر در جلسه، ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام و یاران با وفایش را تسلیت عرض نمود و گفت: هدف از برگزاری این جلسه تبیین حجم و کلاسگذاری در سال جاری است و تمام تلاش ما این است که ضمن بررسی و تحلیل مسائل کلاسگذاری در سال 1401 و با استفاده از نظرات و پیشنهادهای معاونین سوادآموزی استانها به یک توافق کامل و دوجانبه بین سازمان و استانها در مورد کلاسگذاری سال جاری برسیم.
وی با اشاره به اهمیت دورههای سوادآموزی افزود: در سال گذشته در دوره سوادآموزی حجم عملیاتی به نسبت پایین بود وسعی ما بر این است تا در سال جاری تحت پوشش حداکثری تحقق پیدا کند.
سرپرست معاونت امور آموزشی سازمان خاطرنشان کرد: دستورالعمل کلاسگذاری در مراحل پایانی است و بهزودی به استانها ابلاغ خواهد شد و برای تحقق این مورد به همراهی و همکاری بیشازپیش معاونین سوادآموزی در سراسر کشور داریم.
نامجو منش اظهار امیدواری کرد که با اجرای دستورالعمل کلاسگذاری، کار برای استانها تسهیل خواهد شد و باتدبیر معاونین سوادآموزی قطعاً حجم اختصاصیافته به استانها با ظرفیت بالایی تحت پوشش قرار خواهد گرفت.
در بخش دیگر از جلسه، محمود قنبرزاده مدیرکل دفتر برنامهریزی سوادآموزی سازمان، ضمن تشکر از تلاشهای سال گذشته استانها در بحث کلاسگذاری گفت: ضمن برگزاری جلسات گذشته و جمعآوری نقطهنظرات همکاران تلاش کردیم تا ضمن توجه به ظرفیتهای هر استان نسخه حجم ویژهای اختصاص پیدا کند.
وی یادآور شد: در بحث اختصاص حجم به استانها از مؤلفههای متعددی از جمله توجه به آمار بیسوادی بر اساس پایگاهدادههای سازمان، آمار بیسوادی بر اساس مرکز آمار ایران، تعداد آموزشدهندگان فعال و غیرفعال استانها، حجم ابلاغی اختصاصیافته و تحت پوشش در سال 1401، میزان درصد قبولی سوادآموزان، بررسی حجم پیشنهادی استانها و... بهره بردیم تا نتیجه مطلوبی در تعیین حجم سال 1402 به دست آوریم.
قنبرزاده همچنین با اشاره به اهمیت نظارت بر انجام فعالیتهای سوادآموزی بهخصوص بحث امتحانات یادآور شد: بهزودی بازدیدهای میدانی از همه استانها انجام خواهد شد تا در جریان مشکلات استانها قرار گیریم و راه کارهای اجرایی مطلوب استانها در حوزه سوادآموزی را رصد کنیم.
در این جلسه معاونین سوادآموزی، ضمن ارائه نقطهنظرات و دغدغههای خود به مواردی از جمله سرانه آموزشی، نحوه جذب بیسوادان و ارائه مشوقهای لازم در این مسیر، سامانه سوادآموزی، نیروی انسانی و... اشاره کردند و به سؤالات و دغدغههای معاونین در این موارد پاسخ داده شد.
نظر دهید