بازدید مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از کلاس های سوادآموزی و مهارت آموزی مرکز یادگیری محلی ناحیه دو سنندج
مدیرکل آموزش و پرورش استان با حضور در مرکز یادگیری محلی حسن آباد سنندج، از کلاس های سواد آموزی و کارگاه های مهارت آموزی سواد آموزان این مرکز بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان، هاشم ناظمی جلال مدیر کل آموزش و پرورش استان به همراه گلبهار خسروی معاون سواد آموزی استان و مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج ضمن بازدید از مرکز یادگیری محلی سواد آموزی ناحیه واقع در حسن آباد و حضور در کلاس های سواد آموزی با سواد آموزان و آموزش دهندگان گفتگو کرد.
هاشم ناظمی جلال در این برنامه نظارتی، ابتدا با حضور در کلاس های سواد آموزی، ضمن بررسی روند کمی و کیفی فعالیت های آموزشی و مهارت آموزی، با آموزش دهندگان و سواد آموزان گفتگو کرد و با تاکید بر آموزش سواد پایه، گفت: در کنار سواد آموزی؛ آموزش مهارت های زندگی، اجتماعی، حقوق شهروندی و حرفه آموزی؛ به زندگی بهتر و اشتغال آفرینی و رفع نیاز افراد کمک می کند.
وی در ادامه از کارگاه های گلیم بافی و خیاطی این مرکز نیز بازدید و از نزدیک ضمن گفتگو با سواد آموزان و مربیان و استماع نظرات و درخواست های آنان، امکانات و تجهیزات مورد استفاده این مراکز را بررسی و دستورات لازم برای حل مشکلات و تامین نیاز در حد مقدورات صادر و قول مساعد داد در حد امکان، با بهره گیری از ظرفیت های آموزش و پرورش و دستگاه های همکار، نیازهای مرکز در خصوص ابزار و تجهیزات آموزشی مرتفع گردد.
وی سپس در نشست با مدیر و عوامل این مرکز با تشکر از اهتمام و زحمات دست اندرکاران امر، اظهار داشت: در این شرایط، فعالیت این گونه مراکز در سطح استان، ظرفیتی برای تلفیق سواد و مهارت آموزی است که باید تداوم داشته باشد و مجموعه این اقدامات و تلاش ها منجر به ریشه کنی بی سوادی شود.
ناظمی جلال با بیان اینکه در سال گذشته مجموعه سوادآموزی استان به افتخارات بسیاری دست یافته اند، ابراز امیدواری کرد با حضور آموزش دهندگان جوان و دارای تحصیلات تکمیلی در این مجموعه، اهداف آن بر مبنای اسناد بالادستی محقق گردد.
در ابتدای این نشست گلبهار خسروی معاون سواد آموزی استان نیز گزارشی از فعالیت مراکز یادگیری محلی استان ارائه و با بیان اینکه ۴ مرکز یادگیری محلی سواد آموزی دولتی در استان فعالیت دارد، گفت: مرکز یادگیری محلی حسن آباد ناحیه دو سنندج از مراکز شاخص استان است که اخیرا ساختمان جداگانه ای برای فعالیت آن اختصاص یافته و از نظر امکانات و تجهیزات نیاز به مساعدت و رسیدگی دارد.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر آموزش سواد پایه در مراکز، مهارت های مختلف به سواد آموزان توسط آموزش دهندگان و مربیان آموزش داده می شود، سواد آموزی را اولویت اول فعالیت ها عنوان کرد و گفت: در کنار آن مهارت آموزی نیز در دستور کار مراکز قرار دارد که بر اساس نیاز سنجی انجام می شود.
خسروی این فعالیت ها را زمینه مساعدی برای درآمدزایی مهارت آموزان عنوان و بر تلاش برای رفع کاستی ها، و گسترش و توسعه این مراکز تاکید کرد.
هم چنین صلاح الدین مفیدی مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج نیز با بیان اینکه سواد آموزی از برکات انقلاب اسلامی است تلاش برای تداوم آن را لازم دانست و با ارائه گزارشی از وضعیت سواد آموزی ناحیه، از همکاری ۹۷ نفر از آموزش دهندگان و پنج نفر راهنمای تعلیماتی خبر داد و گفت: در این ناحیه، ۶۱ کلاس شهری و ۱۱ کلاس روستایی و در مجموع ۷۲ کلاس سواد آموزی تشکیل و تعداد ۱۲۵۴ سواد آموز در این کلاس ها در حال آموزش سواد هستند.
در بخش پایانی این نشست نمامی مدیر مرکز یادگیری محلی سواد آموزی اقبال لاهوری ناحیه دو سنندج نیز با بیان اینکه ۸ آموزش دهنده و ۱۱۸ سوادآموز در این مرکز مشغول به فعالیت هستند، به بیان مشکلات این مرکز پرداخت و از مدیرکل آموزش و پرورش و مسئولان حوزه سوادآموزی جهت حل مسائل درخواست مساعدت کرد.
وی ارائه خدمات مشاوره ای را از دیگر فعالیت این مرکز عنوان کرد و گفت: خدمات مشاوره ای در راستای نیازسنجی از سوادآموزان و مهارت آموزان صورت می گیرد.
نظر دهید