با حضور معاونین اداره کل و مسئولین بسیج فرهنگیان، دانش آموزی و دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان زنجان : جلسه کارگروه بازماندگان از تحصیل قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی اداره کل برگزار شد .
جلسه کارگروه بازماندگان از تحصیل قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی اداره کل آموزش و پرورش استان با حضور معاونین اداره کل و مسئولین سازمان های بسیج فرهنگیان، بسیج دانش آموزی و بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان و سایر اعضاء برگزار شد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، در ابتدای جلسه علی حیاتی معاون سواد آموزی استان و دبیر کارگروه بازماندگان از تحصیل، اظهار داشت: اجرای مفاد سند تحول بنیادین و بسط عدالت آموزشی و تربیتی در برخورداری از فرصتهای تعلیم و تربیت با کیفیت، نیازمند عزم مجاهدانه می باشد که با بهره گیری از ظرفیت مختلف های استانی و محلی ، تحلیل و ارائه راه حل مقتضی به تفکیک گروه های سنی و پایه تحصیلی، جنسیت وبعد جفرافیایی باید بازماندگان از تحصیل کاهش یابد.
معاون سواد آموزی استان ادامه داد: عدالت آموزشی علاوه بر جذب و آموزش دانش آموزان بازمانده از تحصیل، برخورداری از کیفیت آموزشی مطلوب برای همه دانش آموزان را هم در بر می گیرد.بر اساس آمارهای کمی و کیفی شرایط نامطلوب مالی و اقتصادی، فرهنگی، فردی و شخصیتی و سیستم آموزشی و شرایط کرونا در مناطق مختلف منجر به باز ماندن از تحصیل و ترک تحصیل دانش آموزان شده است.
در ادامه حسین قاسمی معاون آموزش ابتدایی اداره کل گفت: موضوع بازماندگان از تحصیل یک طرح ملی و فراسازمانی است که نیازمند همت مضاعف دستگاه های برون سازمانی نیز می باشد. انسداد مبادی بی سوادی، پوشش و گذر تحصیلی، تارکان و بازماندگان تحصیلی باید به عنوان یک مساله حاکمتی مد نظرقرار گیرد و با توجه به مقطع زمانی هم اکنون فرصت طلایی برای ثبت نام و پوشش تحصیلی می باشد، آمار گذر تحصیلی با تحلیل آمارهای سامانه سیدا با دقت بیشتری قابل دسترس هست و حتی یک دانش آموز بازمانده از تحصیل زیبنده استان نیست چون اثرات آن در جامعه منجر به آسیب های اجتماعی، کودکان کار و ناهنجاری های اجتماعی می گردد.
وهاب ادیبی معاون متوسطه اداره کل اظهار داشت: در مناطق محروم بازماندگی از تحصیل بیشتر است و پایان این امر نیازمند ورود جدی مدیران و روسای نواحی و مناطق و نهادهای بومی- محلی می باشد. در مقطع متوسطه مهم ترین مشکل و بازماندگی از تحصیل در گذر از پایه نهم به دهم هست و ضرورت دارد مدیران مدارس در زمینه گذر تحصیلی و تغییر نگرش و فرهنگ اولیاء اهتمام بورزند. حمایت کلیه دستگاه ها برای احیای مدارس شبانه روزی در مناطق محروم ضروری می باشد و همچنین دستورالعمل آموزش ترکیبی برای دوران پسا کرونا در کیفیت بخشی به آموزش ها و عدالت آموزشی موثر خواهد بود.
در ادامه دولتیاری مسئول سازمان بسیج فرهنگیان و توفیقی مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه انصارالمهدی (عج) و مولایی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان ضمن ارائه پیشنهادات و تجارب همکاری سالیان گذشته در این امر، اعلام حمایت همه جانبه حتی به صورت فرد به فرد در بحث شناسایی، تبیین مسائل آموزشی و مالی و عمرانی نمودند.
در پایان ضمن ارائه نظر توسط کلیه اعضای کارگروه، محمد داود صدرخانی دبیر قرارگاه اظهار داشت: قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی با ابلاغ مدیرکل آموزش و پرورش استان با 8 کارگروه و شعار همه برای آموزش و پرورش استان زنجان فعالیت می نماید و انتظار داریم مجمع حامیان بازمانده از تحصیل در استان تشکیل گردد.
نظر دهید