ارسلان زارع استاندار گیلان: کرونا فرصتی برای تقویت آموزش در بستر فضای مجازی
استاندار گفت: ضروری است آموزش در بستر فضای مجازی گسترش یابد و آموزش و پرورش در تولید محتوا پیشقدم باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد اموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، ارسلان زارع در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان با تبریک سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) سیره زندگی ائمه اطهار را راهگشای جامعه بشریت در همه ادوار دانست و اظهار داشت: لازم است سبک زندگی اسلامی و الگوهای ممتاز آن به نسل جوان معرفی شود.وی با اشاره به اینکه در ایام کرونا و تعطیلی مدارس، وزارت آموزش پرورش به طور کلی در سطح ملی از شبکه شاد به نحوه خوبی استفاده کرد، اظهار داشت: هیچ تحولی در جامعه اتفاق نمی افتد مگر در بستر آموزش و پرورش؛ در واقع مهمترین مبانی تحولی، توجه به اسناد بالادستی به خصوص سند تحول بنیادین بوده و این شبکه آموزشی به منظور تحقق اهداف سند تحول طراحی شده است، با راه اندازی شبکه شاد فرایند آموزش و پرورش در دوران کرونا مدیریت شد. نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: معتقدم در شرایط کنونی به سمت آموزش الکترونیکی سوق یافتیم و اکنون این فرصت فراهم شده که دقیقتر در اینباره برنامهریزی کرده و بستر فضای مجازی را تقویت کنیم، بر این اساس لازم است با استفاده از فرصتهای جدید و بازنگری در روش و کیفیت دستیابی به اهداف؛ در تولید و ارائه محتوا در بستر فضای مجازی متناسب با ظرفیت ها برنامهریزی کنیم.زارع در ادامه با اشاره به اینکه باید در کنار آموزش درسی به مهارت آموزی نیز به عنوان اصل اساسی توجه شود افزود: توسعه پایدار و منابع انسانی مؤثرحاصل توجه به این بخش است.
وی با بیان اینکه به برکت نظام جمهوری اسلامی آموزش و سطح سواد در کشور گسترش و ارتقا یافته است، گفت: ایران از نظر شاخصهای گسترش آموزش جز کشورهای برتر دنیا است.
در ابتدای این جلسه محمد رحمتی مدیرکل آموزش و پرورش گزارشی از وضعیت باسوادی استان و برنامه های در حال اجرا در معاونت سوادآموزی بیان داشت. وی افزود: وضعیت باسوادی استان در سطح کشور از جایگاه خوبی برخوردار بوده و هم اکنون بر اساس گزارش اعلامی از سوی سازمان نهضت سوادآموزی، 98% جمعیت استان در گروه سنی 10 تا 49 سال باسواد است. وی افزود: برای شناسایی افراد باقیمانده طرح های اختصاصی مانند طرح منطقه سبز، طرح با سوادی زنان و دختران روستایی و عشایری و... در حال اجرا است و ریشه کنی کامل این معظل، همکاری بیش از پیش دستگاه ها و نهادهای دولتی و غیردولتی در امر شناسایی افراد بی سواد و ارائه بسته های تشویقی به آنان را می طلبد.
نظر دهید