گیلان، مجری طرح توسعه سواد زنان و دختران روستایی و عشایری
سیروس محمدی معاون سوادآموزی استان گیلان : نهضت سوادآموزی برای ریشه کنی بی سوادی، طرح ها و برنامه های متنوعی در دست اقدام دارد که از جمله این برنامه ها، می توان به طرح« توسعه سواد زنان و دختران روستایی و عشایری» اشاره کرد
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل ازاداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، سیروس محمدی معاون سوادآموزی استان گیلان در نشست « هماهنگی توسعه سوادآموزی زنان و دختران روستایی » گفت: نهضت سوادآموزی برای ریشه کنی بی سوادی، طرح ها و برنامه های متنوعی در دست اقدام دارد که از جمله این برنامه ها، می توان به طرح« توسعه سواد زنان و دختران روستایی و عشایری» اشاره کرد که طبق برنامه ریزی های به عمل آمده در 12 استان کشور از جمله گیلان برگزار می شود.
وی اهداف این طرح را افزایش پوشش تحصیلی زنان و دختران روستایی بازمانده از تحصیل، فراهم کردن زمینه های رشد و شکوفایی استعداها و توانمندی های زنان و دختران روستایی و توانمندسازی آنان در زمینه مهارت های زندگی اجتماعی و فردی، ارتقای کمی و کیفی شاخص های دسترسی به منابع و امکانات به ویژه در حوزه آموزش برای زنان و دختران روستایی برشمرد.
رفیعی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان نیز در این نشست گفت: امروزه مهارت سواد از لازمه های زندگی محسوب می شود و افراد بدون این مزیت، با مشکلات عدیده ای در محیط خانواده و جامعه روبه رومی شوند.
وی در ادامه به نقش زنان در روستاها اشاره کرد و افزود: بانوان روستایی از بازوان اصلی رونق تولید در روستاها بوده و همپای مردان، در حال کار و تلاش برای گذران زندگی هستند. رفیعی تاکید کرد: با ارتقای سطح سواد در بین زنان روستایی، ما شاهد رشد کیفی زندگی فردی و اجتماعی آنان خواهیم شد.
گفتنی است طبق سهمیه ابلاغی به استان گیلان امسال 300 نفر از زنان و دختران روستایی در دوره سوادآموزی شرکت می کنند.
نظر دهید