کردستان - آخرین مهلت کلاسگذاری سوادآموزی در کردستان اعلام شد
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان گفت: ۲۹ دی ماه آخرین مهلت کلاسگذاری و تشکیل کلاس سوادآموزی در استان است.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از خبرگزاری تسنیم از سنندج، گلبهار خسروی امروز در جلسه شورای هماهنگی این حوزه در استان کردستان با اشاره به آغاز فرایند کلاسگذاری از شهریور ماه سال جاری، اظهار داشت: بهدلیل کندی روند کلاسگذاری، مهلت ثبتنام تا 29 دیماه تمدید شد.
وی گزارشی از عملکرد استان در خصوص کلاسگذاری ارائه کرد و با اشاره به دشواری فرایند شناسایی، جذب و آموزش سوادآموزان، گفت: تاکنون حدود 12 درصد از حجم ابلاغی به استان تحت پوشش قرار گرفته است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کردستان حجم ابلاغی سالجاری را 13 هزار و 800 نفر اعلام کرد و با اشاره به موفقیت استان در پوشش 95 درصدی حجم دورهها در سال گذشته، تصریح کرد: باید اهتمام لازم برای پوشش حداکثری حجم سال جاری انجام و اقدامات و پیگیریهای لازم صورت گیرد.
وی از فعال شدن تعداد دیگری از آموزشدهندگان غیرفعال واجد شرایط خبر داد و افزود: تمام آموزشدهندگان فعال استان که تاکنون موفق به تشکیل کلاس نشدهاند در فرصت باقی مانده تا پایان دیماه جاری فرصت دارند نسبت به کلاسگذاری اقدام کنند.
خسروی از حضور مسئولان و ناظرین سازمان نهضت سوادآموزی در استان به منظور رصد، کنترل و بررسی فعالیتها و بازدید از کلاسهای سوادآموزی استان خبر داد و خواستار آمادگی شهرستانها و مناطق در این رابطه و مستندسازی اقدامات شد.
وی یکی از اقدامات سوادآموزی در سطح اداره کل و شهرستانها و مناطق را پیگیری شاخصها و معیارهای ارزیابی عملکرد و مستندسازی اقدامات عنوان کرد و ادامه داد: تمام شاخصها در طول سال باید پیگیری و عملیاتی و گزارش آن در مهلت زمانی تعیین شده به سازمان ارسال شود.
معاون سوادآموزی استان کردستان صیانت از ساختار را یکی از شاخصهای ابلاغی عنوان و بر پیگیری مستمر و تکمیل چارت نیروی انسانی سوادآموزی تاکید کرد و گفت: تمامی پستهای مربوط به این حوزه در سطوح مختلف باید تکمیل شود.
وی نظارت را یکی از اقدامات اولویتدار این معاونت عنوان و با بیان اینکه نظارت در دو بخش حضوری و غیرحضوری انجام خواهد شد، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه تنظیم شده، مسئولیت نظارت غیر حضوری هر شهرستان و منطقه مشخص و در برنامه نظارت حضوری نیز از ظرفیت و همکاری اعضای گروه بهبود کیفیت استان استفاده و بر اساس برنامه اقدامات و فعالیتها رصد و کنترل خواهد شد.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کردستان ادامه داد: برنامه نظارت حضوری و غیرحضوری در سطح شهرستانها و مناطق نیز باید عملیاتی و گزارش آن بر اساس فرمهای مربوطه به استان منعکس شود.
خسروی صحت و سلامت کار و کیفیتبخشی به فعالیتها را در اولویت برنامههای سوادآموزی عنوان کرد و یادآور شد: با مراقبت و اعمال نظارتهای لازم، رعایت دستورالعمل و ضوابط و مقررات، باید اقدامات با جدیت پیگیری و از بروز مشکلات و آسیبهای احتمالی جلوگیری شود.
نظر دهید