معاون سوادآموزی شهرستانهای استان تهران : دستگاههای اجرایی عضو شورای پشتیبانی سوادآموزی و خیرین و دیگر شرکای اجتماعی نقش خود را در شناسایی، جذب و ایجاد انگیزه و تشویق سوادآموزان ایفا نمایند.
در سومین نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان دماوند ایجاد انگیزه و تشویق بی سوادان به منظور حضور در دوره های سوادآموزی را از وظایف شورای پشتیبانی اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از دفتر معاونت سوادآموزی شهرستانهای استان تهران؛ اکبریان در این نشست؛ با ارائه آمار و ارقام به تشریح وضعیت سوادآموزی شهرستان دماوند پرداخته و بر اثربخشی دستگاه های اجرایی عضو شورای پشتیبانی سوادآموزی و خیرین و دیگر شرکای اجتماعی در شناسایی، جذب و ایجاد انگیزه و تشویق سوادآموزان تاکید نمود.
این مسئول فرهنگی با اشاره به میزان جمعیت بیسواد در شهرستان دماوند، کمبود نیروی انسانی آموزشدهنده را معضل اصلی سوادآموزی در شهرستان بیان نمود و خاطرنشان ساخت؛ شواری پشتیبانی سوادآموزی با محوریت فرماندار، دستگاههای اجرایی را مکلف به ایفای نقش خود در کاهش بیسوادی شهرستان دماوند نمایند.
اینمقام مسئول ادامه داد: کارکنان شاغل و بازنشسته دستگاههای اجرایی می توانند به عنوان آموزشدهنده با شناسایی، جذب و آموزش بیسوادان و کمسوادان مساعدت نمایند.
اکبریان افزود: ایجاد انگیزه و تشویق بی سوادان به منظور حضور در دورههای سوادآموزی از دیگر وظایف شورای پشتیبانی بوده و کاهش نرخ بیسوادی در شهرستان دماوند و پوشش حداکثری حجم ابلاغی دورههای سوادآموزی با مشارکت همه دستگاههای اجرایی و شرکای اجتماعی و مجمع خیرین سوادیار و نقش محوری شورای پشتیبانی امکانپذیر است.
در ادامه حجت الاسلام فتاح دماوندی امام جمعه دماوند سوادآموزی و ارتقا فرهنگ و آگاهی اجتماعی را از اهداف متعالی انقلاب عنوان نموده و گفت: برای پوشش حداکثری خدمات نهضت سوادآموزی در شهرستان نیازمند مشارکت گروههای جهادی، هیئات مذهبی ، کانونهای فرهنگی مساجد و ..... هستیم.
فتاح دماوندی افزود در کنار آموزش خواندن و نوشتن ، آموزش روخوانی قرآن کریم و احکام اسلامی در دورههای سوادآموزی ضرورت دارد.
نظر دهید