جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/10/10 - 23:18
  • - تعداد بازدید: 188
  • - تعداد بازدیدکننده: 186
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

مرکزی - حاصل سوادآموزی ایران در ۴۴ سال گذشته رشد ۵۰ درصدی سواد در مقایسه با قبل از انقلاب بوده است

به گزارش روابط‌عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از  اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان مرکزی محمد نادری معاون سوادآموزی استان مرکزی، در ایراد سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه سالروز تأسیس نهضت سوادآموزی را تبریک گفت و عنوان کرد؛ اهمیّت و تأثیر فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تأسیس نهضت سوادآموزی در مقایسه  آماری سطح سواد در قبل و بعد از انقلاب مشخص می‌شود.

 

سطح سواد گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در قبل از انقلاب حدود ۴۷ درصد بوده و بعد از  ۴۴ سال طبق گزارش مرکز آمار ایران سطح سواد کشور به ۹۸ درصد افزایش یافته است.

 

محمد نادری با بیان اینکه تأسیس نهضت سوادآموزی بیانگر درایت و هوشمندی حکیمانه امام راحل (ره) بود که با بسیج تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور به مقابله با این معضل اجتماعی پرداخت و زدودن این لکه ننگ را وظیفه همگانی اعلام کرد.

 

معاون سوادآموزی در ادامه گفت: پیشرفت شگرف و حیرت انگیز سواد در کشور از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی است اما جمعیت ۲ درصدی بازمانده از تحصیل نیز آمار قابل توجهی است و ما وظیفه داریم تا ریشه‌کنی کامل بی‌سوادی تلاش کنیم. بنده از حمایت، پشتیبانی و پیگیری‌های استاندار محترم به عنوان رئیس شورای پشتیبانی سوادآموزی استان و فرمانداران عزیز به عنوان رئیس شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان‌ها تشکر می‌کنم که راهبری و مدیریت مبارزه با بی‌سوادی را در استان و شهرستان‌ها بر عهده دارند. امیدواریم با استمرار حمایت دستگاه‌های  اجرایی و روشنگری و اطلاع‌رسانی صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی، ائمه جمعه وجماعات و هیأت‌های مذهبی ترغیب و تشویق برای شرکت در کلاس‌های آموزشی سوادآموزی تسهیل شود.

وی با بیان اینکه تعریف از سواد تغییر کرده و صرفاً خواندن و نوشتن نیست عنوان کرد؛ امروزه علاوه بر خواندن و نوشتن،  تعمیق یادگیری، آموزش رایانه و سواد رسانه‌، آموزش سبک‌ زندگی ایرانی اسلامی جزء برنامه‌های آموزشی سوادآموزی قرار دارد.

 

سوادآموزی استان سعی دارد با به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌ها از جمله فراخوان گروه‌های جهادی قصد دارد نسبت به کمک به افراد کم سواد و بی‌سواد گام مؤثر بردارد.

 

نادری در پایان از زحمات و تلاش‌های همه مسئولین به ویژه آموزش‌دهندگان که مجاهدانه در جهت پیشرفت سوادآموزی می‌کوشند، تشکر کرد و اعلام کرد؛ ادارات آموزش و پرورش نواحی ۱و۲ اراک و شهرستان و مناطق تابع استان آمادگی کامل دارند تا در جهت راهنمایی و تشکیل کلاس درس متقاضیان سواد زمینه‌سازی نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 8908
کلمات کلیدی
الهه بهرامیان
خبرنگار

الهه بهرامیان

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/10/10 23:18
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین