مراکز مجری طرح پیوند سواد و زندگی نمادی مناسب از سوادآموزی در مدار تحول و جامعه محوری هستند.
چهارمین جلسه ستاد راهبری مراکز یادگیری محلی با حضور روسای ادارات سوادآموزی استانها به ریاست معاون امور آموزشی سازمان صورت مجازی برگزار شد
جلسه ستاد راهبری مراکز یادگیری محلی با حضور روسای ادارات سوادآموزی استانها به ریاست معاون امور آموزشی سازمان صورت مجازی برگزار شد. در این جلسه انتظارات و ملاحظات اجرای بسته تحولی زندگی در مراکز یادگیری محلی و نیز گزارش عملکرد و چالش استان مورد بررسی قرارا گرفت.
خاکزاد ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار و تبریک هفته سوادآموزی، توضیحاتی در رابطه با سوادآموزی بر مدار تحول شامل: مفاهیم- ضرورت و چرایی تحول- مصادیق تحول در برنامه سوادآموزی- شبکه مفهومی و نظری سوادآموزی بر مدار تحول- ابعاد رویکرد اساسی در بسته تحولی پیوند سواد و زندگی توضیحات تبیینی ارائه کردودر ادامه به بسته تحول سواد و زندگی به عنوان یکی از بارزترین مصادیق سوادآموزی جامعه محوراشاره نمودو انتظارات خود در زمینه ارتقاء کمی و کیفی برنامه های مراکز یادگیری محلی مجری بسته تحولی تشریح کرد .
همچنین قیصر مدیر حوزه ریاست روابط عمومی در این جلسه تعریف جامع از پیوست رسانه ای طرح بسته تحولی پیوند سواد و زندگی ، اهداف، انتظارات، ابزارهای رسانه ای مورد استفاده و اسناد بالا دستی ارائه نمود.
و آقای امیرحسینی معاون دفتر طرح و برنامه ، در زمینه ی مالی طرح نکاتی را در قالب 3 محور؛ چه اعتباراتی باید بدهیم ، چه اعتباراتی پرداخت شده ، چه انتظاراتی داریم توضیح داد. سپس آقای نصرتی رئیس گروه برنامه ریزی آموزش منابع انسانی در رابطه با ابلاغ مدیران مراکز یادگیری و مسئولان سوادآموزی، پیش بینی یک دوره برنامه آموزشی و توانمندسازی برای مدیران و مربیان مراکز توضیحاتی را ارائه داد.
در ادامه جلسه 6 استان به نمایندگی به تشریح عملکرد و چالش ها در حوزه مراکز یادگیری محلی به ویژه طرح پیوند سواد و زندگی پرداختند.
معاون امور آموزشی سازمان درپایان از گزارش خوب اعضای ستاد و همکاران استانی در زمینه دستورجلسه تشکر کرده و افزودند در مراکز یادگیری محلی اجرای مهارت آموزی و سواد آموزی در کنار هم بسیار مهم است و باید مهارت آموزی پیوست سواد آموزی داشته باشد و برای تشکیل کانون های مجازی آموزش سواد آموزان از ظرفیت مراکز استفاده گردد.
نظر دهید