فارس - معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان فارس خبر داد: افزایش دوبرابری نرخ باسوادی در فارس در مقایسه با قبل انقلاب
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش فارس گفت: با تلاش های صورت گرفته در راستای توسعه عدالت آموزشی، نرخ باسوادی جامعه هدف بالای ۶ سال در استان فارس از۴۷ و پنج دهم درصد در قبل از انقلاب به بالای ۹۲ و ۶ دهم درصد در سال ۱۴۰۲ رسیده است.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، مجید احمدی در اولین جلسه برخط مسئولان و کارشناسان سوادآموزی سراسر استان فارس، اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب، نهضت سوادآموزی با صدور فرمان تاریخی معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) با هدف ریشه کنی بی سوادی در کشور تأسیس و آغاز به کار کرد.
وی با تشریح خدمات ارزنده سازمان نهضت سوادآموزی در بعد از انقلاب افزود: در بیش از چهاردهه اخیر با تلاش های جهادی صورت گرفته به طور قابل ملاحظه ای نرخ با سوادی افزایش یافته است.
احمدی گفت: با تلاش های صورت گرفته در راستای توسعه عدالت آموزشی، نرخ باسوادی جامعه هدف بالای ۶ سال از ۵ /۴۷درصد در قبل از انقلاب در سال ۱۴۰۲ به بالای ۹۲/۶ درصد رسیده است.
وی افزود: سواد آموزی یک حرکت جهادی و به نوعی تکلیف است و ما باید تمام تلاش خود را در جهت شناسایی، جذب و نگهداشت بی سوادان و کم سوادان تا سرانجام بخشی کامل بیسوادی در کشور ادامه دهیم.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش فارس گفت: توجه به توانمندسازی نیروی انسانی و افزایش آگاهی کارشناسان حوزه سوادآموزی از طریق برگزاری کارگاه ها و وبینارها موجب بهره وری و افزایش بازدهی در این حوزه می شود.
وی ادامه داد: آموزش ابزاری مهم و فرصتی اساسی برای افزایش مهارتهای شغلی کارکنان و سبب حرفهای تر شدن کارشناسان خواهد شد.
احمدی افزود: ارتقا سطح اگاهی آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی از جمله دغدغه های این معاونت است لذا در جهت رفع این مورد کارگاه های آموزشی نظیر روش های نوین تدریس و شیوه های کلاسداری نوین و ... را برنامه ریزی و اجرا می کنیم.
وی با تشریح اهداف و برنامه ها و سیاست های سوادآموزی در سال تحصیلی جاری گفت: در فرایند جذب، پوشش، کلاس داری و سایر طرح ها باید نظارت مستمر و جدی خواهیم داشت تا شاهد افزایش کیفی و کمی آموزش ها باشیم.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش فارس افزود:آموزش همراه بانظارت و همچنین فراهم سازی زمینه مناسب برای برگزاری امتحانات در دستور کار این معاونت قرار دارد.
خاطرنشان می شود: در این جلسه تعدادی از روسا و کارشناسان ادارات سوادآموزی استان، در خصوص نظارت حضوری و غیرحضوری بر کلاس های سوادآموزی، پرداخت های مالی، کار با سامانه ، روند اجرای طرح های مکمل و محتویات پرونده کلاسی و بارگذاری شاخص های ارزیابی در سامانه و ...، مطالبی را ارایه کردند.
نظر دهید