رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در نشست مجازی معاونین سوادآموزی استانهای کشور:
ضرورت تشکیل شورای پشتیبانی در کشور، از استان تا روستا در هفته سوادآموزی
علیرضا عبدی رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در نشست مجازی معاونین سوادآموزی استانها گفت: در هفتهٔ سوادآموزی تشکیل شورای پشتیبانی در کشور، از استانها تا روستاها، ضروری است.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی نشست مجازی معاونین سوادآموزی استانها با حضور علیرضا عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی تشکیل شد.
در این نشست علیرضا عبدی بیان کرد: ترسیم جهاد تبیین توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، خادمین نظام جمهوری اسلامی را بر انجام این فریضهٔ مقدس مکلف میدارد. جریان اخیر نهضت سوادآموزی محصول جهاد تبیین است و یکی از اولویتهای گرامیداشت هفته سوادآموزی تبیین اهداف و رویکردها، در گام دوم نهضت سوادآموزی میباشد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اهمیت و ضرورت تشکیل شورای پشتیبانی در هفته سوادآموزی تأکید کرد: تشکیل شورای پشتیبانی در کشور، از استانها تا روستاها ضروری است، طرح مسئلهها، بررسی و یافتن روش حل آنها، از طریق خرد جمعی باید در بستر شورای پشتیبانی تحقق پذیرد و باید ظرفیتها، تصمیمها و ارائه راهکارها را در این شورا مغتنم دانست.
علیرضا عبدی در ادامه تصریح کرد: بر حسب "مصوبه ملی" مهمترین موضوع، "شتاببخشی" و همکاری سازمانها و نهادها است که باید در شورای پشتیبانی به آن پرداخته شود.
وی گفت: این طرح به دو شیوه در کشور در حال اجراست:
- شتاببخشی نوع اول که در برخی استانها، بر اساس سطح استان و میزان تحت پوشش انجام میگیرد.
- شتاببخشی نوع دوم که مشمول همهٔ استانها است و شامل اجرای همهٔ طرحهای اجرایی سوادآموزی از جمله "روستای باسواد"، "سواد قرآنی" ، "نهضت دانشآموزی" و طرح "محله محور" و... میگردد.
در ادامه رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، روستای باسواد را یک "رویداد ملی" خواند و بیان کرد: باید در حل مسئلههای اجتماعی سوادآموزی از ظرفیت "شورای سواد روستا" استفاده کرد و این طرح را به یک سرانجامبخشی صحیح رساند و همچنین شرط اجرای طرح "سواد قرآنی" را خلاقیتها و نوآوریهای استانها دانست و اظهار کرد: بستر و شرایط آموزش در استانهای مختلف متفاوت است که نیاز به استفاده از دیدگاهها و نظرات صاحبان اندیشهٔ هر استان در شورای پشتیبانی دارد.
عبدی به اجرای طرح "نهضت دانشآموزی" در آینده و استفاده از توانمندی نوجوانان و جوانان اشاره کرد و در پایان به روشهای کلاسگذاری "محله محور" پرداخت و گفت: این طرح بهمنظور تسهیل در روند کلاسگذاری در حال اجراست،به امید اینکه این طرح و سایر طرحهای ارائه شده با هماندیشی و همافزایی و تعامل با شما اندیشمندان به نحو مطلوب اجرایی گردد و بتوانیم به چشماندازها و موفقیتهای شایستهٔ نظام جمهوری اسلامی دست یابیم .
نظر دهید