تدوین کتاب راهنمای آموزش اتباع افغانستانی در سواد آموزی فارس
معاون سواد آموزی فارس گفت: سواد آموزی استان در حال تدوین چندین محتوای آموزشی شامل؛کتاب راهنمای آموزش اتباع افغانستانی ، کتب کمک درسی"امام مهربانیها"،"داستانهای پندآموز" و "هدیه زندگی" می باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی استان فارس،عیسی ملک پور در جلسه کمیته استانی تدوین محتوای سوادآموزی در سال 97 که با حضور اعضا و پیشکسوتان عرصه سوادآموزی برگزار شد، گفت:استان فارس همواره در تولید محتوا برای سوادآموزان و نوسوادان پیشتاز بوده است و امیدواریم روند تولید محتوای جدید نیز باسرعت بیشتری به سرانجام برسد.
معاون سوادآموزی فارس گفت:در گردهمایی کشوری معاونین سوادآموزی ، سازمان نهضت سوادآموزی آمادگی خود را برای همکاری با استانهایی که بتوانند در مورد آسیب شناسی آموزش مجازی جهاد دانشگاهی و نیاز سنجی عناوین تحقیقاتی اقدام به تحقیق جامع نمایند دارد .
وی افزود :با توجه به توانایی استان فارس در این زمینه ،لازم است آمادگی خود در برای فعالیت در این زمینه اعلام نماییم.
ملک پور مهمترین مسأله در زمینه تهیه و تدوین و تألیف محتوا را برنامه ریزی دقیق و کارشناسانه عنوان کرد و گفت:برای سرعت دادن بیشتر به کارها و نیز آماده ساختن سریعتر محتوا و مطالب ، ابتدا باید برنامه ریزی دقیق و عملیاتی انجام دهیم و سپس طبق آن برنامه به پیش برویم .
گفتنی است سواد آموزی فارس، هم اکنون در حال تدوین چندین محتوای آموزشی شامل؛کتاب راهنمای آموزش اتباع افغانستانی ، کتب کمک درسی"امام مهربانیها"،"داستانهای پندآموز" و "هدیه زندگی" می باشد.
وی همچنین با تاکید بر لزوم کارشناسی دقیق آیین نامه پیشنهادی سواد آموزی کشور،گفت: برای نظارت بر عملکرد هر مجموعه و یا نهاد و اداره ای و بررسی نقاط قوت و ضعف و نیز رسیدگی به تخلفات احتمالی که در یک حوزه صورت می گیرد، داشتن یک آیین نامه و دستور العمل جامع و مانع بسیار ضروری است .
معاون سوادآموزی ضمن تشریح آیین نامه پیشنهادی ارسالی از طرف سازمان نهضت سوادآموزی ، گفت:لازم است این آیین نامه مورد کارشناسی دقیق قرار گیرد و پس از جمع بندی نقطه نظرات به سازمان ارسال گردد تا پس از تأیید نهایی توسط سازمان به ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور ابلاغ گردد.
نظر دهید