جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1402/06/08 - 11:16
  • - تعداد بازدید: 252
  • - تعداد بازدیدکننده: 247
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان دومین جلسه بهبود کیفیت سوادآموزی استان برگزار شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان در جلسه بهبود کیفیت سوادآموزی با اشاره به اینکه سواد باید منتهی به صفات گردد، گفت: فعالیت نهضت سوادآموزی با عنایت به مطالعات علمی و پژوهشی قابل دفاع است.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، فائزی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در جلسه بهبود کیفیت سوادآموزی با اشاره به اینکه سواد باید منتهی به صفات گردد، گفت: فعالیت نهضت سوادآموزی با عنایت به مطالعات علمی و پژوهشی قابل دفاع است.

وی افزود: سابقه فعالیت های سوادآموزی تابلوی ارزشمندی از نشر معارف انقلاب اسلامی در بین افراد غیربرخوردار که از نعمت سواد بی بهره بوده اند، است.

مصطفی پور، معاون سوادآموزی در این نشست عنوان داشت: تجربه تشکیل کلاس های تلفیقی برای نخستین بار در سطح کشور اجرا گردید که استان گیلان توانست با اتخاذ تدابیر لازم نسبت به جذب سوادآموزان بیشتر ازحجم ابلاغی اقدام نماید. همچنین استفاده از نظر کارشناسی پژوهشگران استان، باعث بهینه سازی فعالیت های سوادآموزی گردیده است و در همین راستا در جلسات متعدد با روسای دانشگاه ها و مراکز تحقیقات و اندیشمندان حوزه آموزش و پرورش توانستیم بیش از 20 مقاله پژوهشی و تحقیقی به جشنواره رهیافت های نوین سوادآموزی ارسال کنیم و امیدواریم که این مقالات زمینه پویایی بیشتر فعالیت های سوادآموزی را در سطح استان و کشور را به همراه داشته باشد. ایشان همچنین به تحرکات انجام شده در زمینه تشویق و جذب بی‌سوادان از طریق جلسه متعدد با سازمان تبلیغات اسلامی استان، بیمه سلامت، ثبت احوال، بهزیستی و ... در طول چند ماه گذشته،  یاد آوری کردند که این جلسات باعث جذب و تشویق بی‌سوادان در کلاس ها می گردد.

وی با اشاره به کیفیت بخشی به کلاس های سوادآموزی عنوان کردند که در سه ماهه نخست سال 1402 توانستیم 525 نفر از آموزش دهندگان را در کلاس های توانمند سازی شرکت دهیم که این کلاس ها زمینه دستیابی آموزش دهندگان به روش های نوین آموزش بزرگسالان را ارتقاء داده و در نظر سنجی بعمل آمده بیش از 80 درصد آموزش دهندگان شرکت کننده در کلاس  از تغییرات به عمل آمده در خصوص روش برگزاری و انتخاب مدرسان اظهار رضایت نمودند.

معاون سوادآموزی استان در ادامه گفت: با توجه به تأمین اعتبارهای انجام شده، مطالبات استان در سال های گذشته به صفر رسیده و در سال جاری نیز پیش پرداخت فعالیت های سوادآموزی برای شهرستان ها انجام شده است. در بخش تجهیزات نیز اعتبارات جذب شده برای خرید لوازم مورد نیاز مراکز یادگیری محلی استان و تمهیدات اندیشده شده در ارتقای شاخص مهارتی، هزینه شده است و برای موضوع پیوند سواد و کار، با ایجاد نمایشگاه محصولات تولیدی سوادآموزان برای معرفی توانمندی های سوادآموزان، کسب درآمد و کیفیت بخشی خروجی مراکز یادگیری محلی قدم هایی برداشته شده است.

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 8144
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/06/08 11:16
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین