استاندار و رئیس شورای پشتیبانی سوادآموزی استان کرمانشاه: بیسوادی بهعنوان مسئله جدی در کرمانشاه نیازمند پیگیری جدی است
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی، محمدطیب صحرایی رییس شورای آموزش و پرورش در دومین نشست شورای پشتیبانی آموزش و پرورش استان کرمانشاه که با حضور معاون وزیر و رییس سازمان نهضت سوادآموزی در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: امام خمینی (ره) در نخستین گامهای انقلاب مسئله سواد آموزی را به عنوان یک وظیفه بزرگ برای کشور طراحی کرد.
وی با اشاره به اینکه سوادآموزی یک وظیفه فراتر از زمان و مکان است، افزود: پرداختن به این موضوع باعث مرتفع کردن اقدامات بعدی کشور خواهد شد چرا که هر اقدام که در کشور رخ دهد بر پایه توان مردم خواهد بود.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد:طبق آمار ارائه شده با وجود وضعیت قابل قبول سوادآموزی در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله اما نگاه وضعیت کلی استان در این حوزه نیازمند پیگیری جدیتری است.
صحرایی خاطرنشان کرد: ریشه کن شدن بیسوادی در استان کرمانشاه نیازمند همت و عزم جدی به همراه برنامه محوری مسئولان استانی در دستگاه آموزش و پرورش با همکاری سایر دستگاههای مرتبط است.
رییس شورای پشتیبانی و سوادآموزی استان با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص همکاری و مشارکتهای مردمی، گفت: هرجا مردم وارد عمل شدند و کارها به صورت مردمی پیش رفته، نتیجه حاصل شده مطلوبتر بوده و به همین دلیل باید در زمینه سوادآموزی نیز شرایط برای همکاری مردم فراهم شود.
وی ادامه داد: در راستای ریشهکن کردن بیسوادی در مناطق محرومتر با استفاده از ظرفیتهای بومی علاوه بر دعوت به همکاری دانشآموختگان و فارغالتحصیلان با آموزش و پرورش در هزینه و وقت نیز صرفهجویی خواهد شد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه افراد ردههای سنی شش تا ۹ سال دوران طلایی تربیت و تعلیم قرار دارند، تاکید کرد: رسیدگی به مسئله آموزش این گروه سنی از اهمیت بالایی برخوردار بوده که در صورت رها شدن با چالشهای از جمله مهاجرت به حاشیه شهر و و آسیبهای اجتماعی رو به رو خواهیم بود.
صحرایی در ادامه به مسئله کمبود سرانه فضاهای اردویی در استان کرمانشاه اشاره و عنوان کرد: اردوها یک حلقه ضروری در فرآیند تربیتی هستند،در گذشته برگزاری اردوها بیشتر جنبه تفریحی داشته اما امروزه با توجه به شرایط اردوها جنبه آموزش مهارتهای زندگی و پرداختن به مسائل آموزشی و اجتماعی پیدا کردهاند و باید همه دستگاهها برای آن پای کار باشند و دید صنفی به پیگیری این مسئله نداشته باشند.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: وجود یک اردوگاه دانشآموزی کشوری در استان الزامی بوده چرا که با وجود ۳۰۰ هزار نفر دانشآموز و فقدان این اردوگاه با اثر گذاریهای بالا در بحث آموزش قابل پذیرش نیست.
صحرایی متذکر شد: با توجه به اینکه استان کرمانشاه از ظرفیت موجود اربعین و راهیان غرب برخوردار است وجود اردوگاه دانشآموزی بسیار مهم است که در اولین فرصت پس از جانمایی و بررسیهای لازم برای احداث آن باید اقدام شود.
وی در پایان به مسئله مسکن ملی فرهنگیان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: با توجه به روند روبه رشد مسکن ملی در استان کرمانشاه طی ماههای اخیر پرداختن به مسکن فرهنگیان جز اولویتهایی است که در روزهای گذشته تخصیص زمین این طرح نهایی شده است.
نظر دهید