خراسان جنوبی- فرهنگیان خراسان جنوبی،بازوی توانمند سوادآموزی
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی؛از جامعه فرهنگیان استان به عنوان پرچمداران مبارزه با جهل و بازوان توانمند سوادآموزی یاد کرد.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی سید علیرضا موسوی نژاد در سومین کارگروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان گفت:مهم ترین بعد آموزش بزرگسالان ، آموزش مهارت هاست، چرا که این افراد پذیرای حفظ معلومات نبوده بلکه به دنبال علمی هستند تا مهارت های فردی و اجتماعی خود را در سطح جامعه ارتقا ببخشند.
وی، با بیان این که آموزش مهارت های مورد تقاضای بزرگسالان در عرصه مهارت های شغلی و حرفه ای و مهارت های اجتماعی، فرهنگی ، سیاسی و اقتصادی باید در کلاس های سواد آموزی مورد توجه قرار گیرد؛ ادامه داد: نکته ای که مسئولین ذیربط در تدوین اساسنامه جدید نهضت سوادآموزی باید مد نظر داشته باشند توجه به مهارت آموزی است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، با تاکید بر مدرسه محوری فعالیت های سوادآموزی در شیوه نامه ی کلاس گذاری دوره های سوادآموزی، اظهار کرد: اطلاعات و داده ها،کلیداجرای مطلوب و موفق برنامه های حوزه سواد آموزی و آموزش بزرگسالان در سال جاری، به شمار می رود.
نماینده وزیر آموزش و پرورش در خراسان جنوبی، اضافه کرد: در طرح مدرسه محوری فعالیت های سوادآموزی فرهنگیان استان در تمامی شهرها و روستا ها می توانند با استفاده از ظرفیت سامانه سوادآموزی ، بی سوادان و کم سوادان مدرسه ی محل خدمت خود را شناسایی و آموزش دهند .
دبیر شورای پشتیبانی سوادآموزی خراسان جنوبی، یاد آور شد: این طرح در هر مدرسه ای اجرا شود ده درصد سرانه دوره های سوادآموزی که در آن مدرسه برگزار گردد به حساب آن مدرسه واریز می شود و فرهنگیان به ازای آموزش هر فرد سوادآموز در صورت قبولی این افراد در دوره سواد۲۸ میلیون و ۵۰۰هزارریال، در دوره انتقال،۳۷میلیون و ۵۰۰هزارریال،ودر دوره تحکیمی۵میلیون ریال دریافت خواهند کرد.
به گفته موسوی نژاد،در سال جاری سرانه تشویقی سوادآموزان دوره سواد نیز مبلغ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال است که این مبلغ به حساب سوادآموزان دوره سواد پس از قبولی توسط سازمان نهضت سوادآموزی واریز خواهد شد.
نظر دهید