عبدالرضا فولادوند در جلسه بازبینی اساسنامه سازمان با حضور نمایندگان برخی معاونتهای وزارت آموزشوپرورش؛
لزوم هماندیشی و همافزایی در نهاییسازی بازنگری اساسنامه سازمان نهضت سوادآموزی/کاهش برخی وظایف مدارس با تغییر اساسنامه سازمان
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با تأکید بر بررسی تمام بندهای اساسنامه و ارائه راهکارها و پیشنهادهای همکاران و افراد مجرب و صاحباناندیشه بیان کرد: سازمان سوادآموزی به دنبال ارتقای آگاهی جامعه هدف از طریق آموزشهای بهداشتی، فرهنگی، اجتماعی بهعنوان نیازهای اصلی جامعه است.
به گزارش روابطعمومی سازمان نهضت سوادآموزی، عبدالرضا فولادوند رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در جلسهای که صبح امروز باهدف هماندیشی و همافزایی در خصوص نهاییسازی بازنگری اساسنامه با حضور نمایندگان برخی معاونتهای وزارت آموزش وپرورش در سالن جلسات سازمان نهضت سوادآموزی برگزار گردید، ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین جلسه به نقش هماندیشی و همافزایی در طراحی و نهاییسازی بازنگری اساسنامه اشاره نمود و عنوان کرد: طبق حکم برنامه هفتم توسعه وزارت آموزشوپرورش مکلف است؛ اساسنامه سازمان نهضت سوادآموزی را باهدف ریشهکنی بیسوادی مطلق، توسعه و تعمیق سواد، ارتقای سطح سواد عمومی مبتنی بر مفاهیم جدید و آموزش مستمر همگانی را مورد بازنگری قرار دهد و به تصویب هیئت وزیران برساند و ترتیبات قانونی را انجام دهد.
وی اضافه کرد: در پی این تکلیف سازمان ملزم گردید؛ طی جلسات گوناگون به بازنگری اساسنامه بپردازد و در حال حاضر ضروری است؛ در نهاییسازی اساسنامه جدید از نقطهنظرات و پیشنهادهای سازندۀ همکاران در دیگر معاونتهای وزارت آموزش و پرورش استفاده شود.
معاون وزیر آموزشوپرورش تصریح کرد: سیاستهای جدید سازمان مبتنی بر اصلاح روند گذشته، بازبینی اساسنامه و کاهش برخی وظایف تحمیلی به مدارس است همچنین برخی آموزشها در این حوزه مانند آموزش اتباع خارجی به کاهش تراکم و کلاسها و جذب کمکهای بینالمللی کمک خواهد کرد. وی افزود: مشکلاتی مانند عدم مجوز و هویت برخی از دانشآموزان اتباع نیز مطرح گردیده که نیاز به توجه دارد.
عبدالرضا فولادوند با تأکید بر بررسی بندهای اساسنامه و ارائه انتقادها و پیشنهادهای همکاران و افراد مجرب و صاحبان اندیشه تصریح کرد: سازمان سوادآموزی به دنبال ارتقای آموزشهای بهداشتی، فرهنگی، اجتماعی بهعنوان نیازهای اصلی جامعه است و در این راستا باتدبیر برنامههای اصولی و با همکاری وزارتهای متبوع میتوان اتفاقات بهتری را در این زمینه رقم زد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی به بررسی وضعیت بیسوادی و برنامههای آموزشی در کشور پرداخت و خاطرنشان کرد: آمار نشان میدهد که حدود ۹۵ درصد از جمعیت زیر ۶۰ سال باسواد هستند در خصوص صحت ارزیابیها و دریافت آمارهای صحیح در جلسه شورایعالی پشتیبانی مصوبه ای برای سرشماری نفوس و مسکن در سال ۱۴۰۵ مطرح شده که هدف آن استفاده از اسناد تحصیلی خانوادهها بهجای خوداظهاری است که میتواند در تصمیمگیری این سازمان در آینده تأثیرگذار باشد.
شایانذکر است؛ در این جلسه نمایندگان معاونتهای دوره ابتدایی و متوسطه وزارت آموزشوپرورش، سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی و شورایعالی آموزشوپرورش به بیان نظرات خود پرداختند.
نظر دهید