چهارمین نشست کارگروه بهبود کیفیت آموزشی سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان ، راه کارهای کیفیت بخشی به برنامه سواد آموزی استان بررسی و پیرامون آن بحث و تبادل نظر شد .
چهارمین نشست کارگروه بهبود کیفیت آموزشی سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان ، راه کارهای کیفیت بخشی به برنامه سواد آموزی استان بررسی و پیرامون آن بحث و تبادل نظر شد .
به گزارش روابط عمومی سازمان به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان در این نشست که با حضور معاونین اداره کل آموزش و پرورش و اعضای کارگروه برگزار شد یوسفی معاون سواد آموزی استان گزارشی از وضعیت پوشش دوره های سواد آموزی در سال جاری را ارائه و با مطلوب ارزیابی کردن روند اجرایی فعالیت ها و برنامه ها گفت : در مجموع پوشش تحصیلی دوره های سه گانه سواد آموزی 73 درصد است .
وی در ادامه ضمن درخواست از اعضای کار گروه به منظور ارائه راه کارهای جلوگیری از ترک تحصیل و حضور منظم سواد آموزان در کلاس ها ، به تشریح شیوه های جلب مشارکت طرح خواندن با خانواده پرداخت و گفت : این طرح از سال گذشته در سطح استان اجرایی شده است .
یوسفی افزود : در همین راستا منابعی تهیه و در اختیار سواد آموزان قرار گرفته است تا با همکاری و همراهی اعضای خانواده کتابها به صورت جمعی توسط خانواده ها مطالعه و خلاصه ای از آن در اختیار حوزه سواد آموزی قرار گیرد .
وی با اشاره به اهداف این طرح ، توسعه و ارتقاء فرهنگ مطالعه در بین خانواده ها و جامعه و هم چنین کمک محتوای منابع به بهبود زندگی خانواده ها را از مهم ترین اهداف این طرح بر شمرد .
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان در ادامه با بیان اینکه مشکل اصلی این حوزه عدم استقبال سواد آموزان از کلاس ها است خواستار بهره گیری از نظرات ، پیشنهادات اعضای کارگروه و استفاده از ظرفیت های آموزش و پرورش در راستای جلوگیری از افت کمی و غیبت های مکرر و حضور منظم سواد آموزان و امکان استفاده از مدارس به عنوان فضای آموزشی شد .
هم چنین در این نشست معاونین آموزش ابتدایی ، برنامه ریزی و نیروی انسانی و پشتیبانی با تاکید بر ضرورت بهره گیری از راه کارهای مناسب به منظور جلوگیری از افت کمی و غیبت و حضور نا منظم سواد آموزان ، به بیان نظرات و پیشنهادات خود در این خصوص پرداختند و پیرامون موضوع بحث و تبادل نظر شد .
گفتنی است در این نشست مصوب شد کتاب فرهنگ اسلامی دوره سواد آموزی از طریق گروه تحلیل محتوای استان نقد و بررسی و نتایج آن به سازمان نهضت سواد آموزی کشور اعلام شود .
هم چنین در این نشست عملکرد و مصوبات جلسات کارگروه های بهبود کیفیت سواد آموزی شهرستانهای سقز و دهگلان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد نتایج بررسی و بازخورد به شهرستانها ابلاغ شود .
نظر دهید