هفتمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان در سال 1401 برگزار شد .
هفتمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان به ریاست عبدی سرپرست سازمان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی هفتمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان به ریاست عبدی سرپرست سازمان برگزار گردید.
وی در ابتدا با نثار صلوات بر حضرت محمد و آل محمد (صلوات الله علیه و آله ) و همچنین تمسک به نام حضرت زهرا سلام الله علیها ، یاد و نام شهدای گرانقدر و امام شهدا ء ، حضرت امام خمینی (ره) را گرامی داشته و برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) آرزوی صحت و سلامتی نمود .
عبدی در ادامه گفت : چند مسأله را بایستی در دستور کار قرار دهیم . اول اینکه با استدلال منطقی و مستدل اعتبارات برنامه های سوادآموزی را از سازمان برنامه و بودجه دریافت کنیم و نکته دوم ، لازم است طرح ها و برنامه های 1401 را مورد بررسی و تأیید قرارداده و برای اجرا ابلاغ کنیم .
سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی در ادامه گفت : بایستی ظرفیت شورای پشتیبانی سازمان را در سطح ملی و استانی جدی بگیریم و هم به لحاظ مالی و هم به لحاظ لجستیک کمک بگیریم .
وی همچنین افزود : ضرورت دارد سوادآموزی ، مسأله استاندار و امام جمعه استان بشود ، چون سوادآموزی یک مسأله فرادستگاهی است و حل موضوع بی سوادی از عهده یک دستگاه بر نمی آید و در این راه همه باید کمک کنند .
عبدی در بخش دیگری از سخنان خود به پیام امام راحل اشاره کرد و افزود : امام خمینی ( ره ) سوادآموزی را تکلیف مستقیم آموزش و پرورش نکرد بلکه یک تکلیف مردمی و فرادستگاهی دانسته است . لذا بایستی هرکاری که می خواهیم انجام دهیم چه در حوزه آموزش و چه در حوزه پشتیبانی ، از مسیر استاندار باشد و اگر این کار درست انجام شود بسیاری از مشکلات سوادآموزی نیز حل خواهد شد وما را در رسیدن به هدف کمک زیادی خواهد نمود .
سرپرست سازمان نهضت در بخش دیگری از صحبتهای خود به مدل بازگشت به جریان نهضتی شدن سوادآموزی اشاره کرد و گفت : در ذیل شورای پشتیبانی سوادآموزی ، فعالیت ها در سه گروه دسته بندی می شوند . گروه اول ، گروه سازمانی است که آموزش دهنده های فعال ، نهضت دانش آموزی ، دانشجو معلمان و مدرسه محوری که همان معلمان هستند را شامل می شود . گروه دوم که شرکاء دستگاهی نامگذاری شده است شامل اتباع خارجی ،تفاهم نامه های بین دستگاهی و زندان ها می شود و گروه سوم هم به نام حلقه های میانی که شامل شورای تعلیم وتربیت روستا و محله و حوزه علمیه خواهران می باشد .لذا بایستی در سال 1401 با فعال سازی عوامل این سه گروه بتوانیم حجم پیش بینی شده برنامه ها را محقق سازیم .
عبدی در پایان ابراز امیدواری کرد با مشارکت اعضای شورای معاونین و مدیران هرچه زودتر طرح مربوط به عوامل ذیل هر یک از گروه های مذکور تهیه و ارائه گردد .
لازم به ذکر است در ابتدای جلسه آقایان جمشیدی و اسدی گزارشی از لایحه بودجه 1401 کشور و قدر السهم نهضت سوادآموزی از این بودجه را بیان کردند .
نظر دهید