معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان : سوادآموزی اتباع سند افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران می باشد.
جمشیدی اول معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان در جلسه هم اندیشی استانهای منتخب طرح سوادآموزی کمیساریا و اتباع گفت: سوادآموزی اتباع سند افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران می باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی، جمشیدی اول معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان در جلسه هم اندیشی استانهای منتخب طرح سوادآموزی کمیساریا و اتباع که با حضور معاونین سوادآموزی و رؤسای ادارات استان های اصفهان،بوشهر،سمنان،کرمان ، فارس در مرکز آموزشی –فرهنگی تهرانسر برگزار شد، ضمن تشکر از عوامل برگزاری جلسه، اهمیت و ضرورت های سوادآموزی اتباع را مورد تاکید قرار داد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان گفت: بیسوادی یک معضل فرهنگی اجتماعی است که در این راستا سیستم یا ساختاری باید باشد که این معضل را اصلاح کند. ما با این کار تکلیف دینی خود را انجام می دهیم. متوقف نشدن کار توسعه سواد و تعمیق آن در همه شرایط و زمانها از برنامه ها و اولویت های اصلی سازمان بوده و سختی های خاص کار در حوزه سوادآموزی بویژه اتباع بر کسی پوشیده نیست
جمشیدی اول در ادامه بیان نمود: طبق سرشماری سال 95 بین گروه سنی 49-10 سال 2690 هزار بیسواد وجود دارد که در بین آنها افراد اتباع بیسواد هم هستند و همچنین در سالهای اخیر رشد بالغ بر 42 درصد سواد که سوادآموزی اتباع هم شامل این آمار می باشد که نشان از درخشان بودن عملکرد سوادآموزی اتباع است که جزو سند افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران می باشد.
وی همچنین افزود: هر ساله فارغ از این توافقنامه های بین المللی، سازمان نهضت سوادآموزی حجم سواد اتباع را ابلاغ و بصورت برنامه ریزی شده انجام می شود که در عملکرد سازمان و اسناد بین المللی انعکاس داده نمی شود و سازمان سالانه 240 میلیارد ریال برای آموزش اتباع هزینه می کند و در این عملکرد ها نفس مشارکت اهمیت دارد. اگر به دنبال توسعه یافتگی هستیم مشارکت در عزم ملی و بین المللی نیاز داریم.
جمشیدی اول معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان در پایان صحبت های خود گفت: حرکت و عزم ملی به سمت عملکرد مشارکتی و اقناعی انجام گردد تا بتوانیم نظر نهادهای داخلی و خارجی را برای بهبود عملکردمان جلب کنیم و موارد زیر مورد انتظار می باشد:
1-بالا بردن مشارکت سازمان های بین المللی
2-نداشتن اطلاعات و آمار اسمی مشخص(بالا بودن اعتبار سازمان نهضت سوادآموزی در مجامع بین المللی و داخل کشور)
3-در اختیار قرار دادن جدیدترین آمایش ها توسط سازمانهای ذیربط جهت بالا بردن کیفیت کار
4-استفاده از ظرفیت مراکز یادگیری محلی به عنوان مکانی برای تلفیق مهارت با سواد.
نظر دهید