مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی برنامه هاي سازمان در روز جهانی سوادآموزی را تشریح کرد
اردشیر قیصر مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی ضمن گرامی داشت روز جهانی سوادآموزی، برنامه های سازمان نهضت سوادآموزی در این روز را تشریح کرد:
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی اردشیر قیصر مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان با گرامی داشت روز جهانی سوادآموزی گفت؛ یونسکو از سال 1946 میلادی ( 1325 ه.ش.) پیشتاز فعالیت های باسوادی جهان بوده و چشم انداز جهانی سواد را برای همگان، پیش می برد. دستیابی و بهبود مهارتهای سوادآموزی در طول زندگی را به عنوان بخش ذاتی از حق آموزش افراد می داند. سواد به افراد قدرت می بخشد تا تأثیر چند برابری در زندگی خود داشته باشند وآنها را قادر می سازد تا به طور کامل در جامعه مشارکت کنند و به بهبود معیشت خود کمک نمایند.
مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی افزود سواد محرک توسعه پایدار است زیرا مشارکت بیشتر در بازار کار را امکان پذیر می کند. بهبود سلامت و تغذیه کودک و خانواده ؛ فقر را کاهش می دهد و فرصت های زندگی را گسترش می دهد ، فراتر از مفهوم متداول آن به عنوان مجموعه ای از مهارت های خواندن ، نوشتن و شمردن ، اکنون سواد به عنوان ابزاری برای شناسایی ، درک ، تفسیر ، ایجاد و برقراری ارتباط در دنیای فزاینده ای دیجیتال تعريف مي شود و با واسطه متن غنی از اطلاعات موجب تغییر سريع در افراد و جامعه مي شود.
قیصر افزود امسال که شعار یونسکو برای روز جهانی سوادآموزی، سوادآموزی برای بهبود شرایط با محوریت انسان: کاهش فاصله دیجیتالی نامگذاری شده ، به منظور کاهش آسیب های کوید 19 در امر سوادآموزی از همان ابتداء با هماهنگی شبکه آموزش برنامه لوح و قلم را برای سوادآموزان پخش کردیم و همچنین کلیه برنامه آموزشی تصویری را از طریق مولتی مدیا در اختیار استانها قرار دادیم تا در امر آموزش بزرگسالان بکار گیرند و همچنین برنامه های آموزشی 5 دقیقه ای تهیه کرده و از طریق سایت سازمان، سامانه سوادآموزی، شبکه های اجتماعی و بخصوص شبکه شاد و شادنمای آموزش و پرورش در اختیار همگان قرار گرفت.
مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی در بخش دیگری از صحبت های خود به پویش های استانی اشاره کرد و گفت خوشبختانه در این زمینه استانها بخصوص آموزش دهندگان عزیز بسیار خوب عمل کردند و توانستند با ایجاد پویش آموزش در سوادآموزی تعطیل نیست ، تمامی ظرفیت ها و ابتکارات خود را بکار گیرند و با تلفیق آموزش حضوری و غیر حضوری کلاس های تشکیل شده سال های 1398 و 1399 را به سرانجام برسانند.
قیصر همچنین به آموزش از طریق رادیو و رادیو اینترنتی اشاره کرد و گفت ما در شرایط کرونایی با استفاده از بستر صدای مرکز استانها آموزش از طریق رادیو را داشتیم و همچنین رادیو رسا که یک رادیو اینترنتی سوادآموزی می باشد راه اندازی کرده و برنامه های آموزشی، ترویجی و خبری سوادآموزی را از این طریق اطلاع رسانی می کنیم.
اردشیر قیصر در پایان به برنامه های روز جهانی سوادآموزی اشاره کرد و گفت برای این ایام سازمان برنامه های مختلفی پیش بینی کرده و انشالله اجرایی خواهد نمود از جمله این برنامه ها می توان به معرفی برترین های، فراخوان مقاله با موضوعات سوادآموزی ، تهیه و تولید پوستر روز جهانی سوادآموزی، پیش بینی و انتشار پیام وزیر آموزش و پرورش به این مناسبت، تولید و پخش تیزر و موشن گرافی به مناسبت روز جهانی سوادآموزی از رسانه های جمعی، ارائه یافته های مقالات برتر در گردهمایی گروه بهبود کیفیت سازمان و حضور وبيناري در نشست جهانی طی روزهای 8 و 9 سپتامبر 2021 با توجه به دعوت نامه شماره 17.1067 مورخ 1400.05.16 دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران و برنامه های متنوعی که هر ساله در استانها انجام و گزارش می شود، اشاره نمود.
نظر دهید