مازندران در نرخ باسوادی از استانهای برتر کشور است
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران خبر داد:مازندران در نرخ باسوادی از استانهای برتر کشور است
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوا آموزی، به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ «داود تقی نیا» در جلسه ستاد کیفیت بخشی آموزش سوادآموزی استان، زمینه سازی و اتخاذ سیاست ها و خط مشی های لازم در جهت بومی سازی و کیفیت بخشی به برنامههای ابلاغی سازمان را از جمله وظایف ستاد کیفیت بخشی سوادآموزی برشمرده و گفت: مطالعه، بررسی و آسیبشناسی رویه ها، روش ها و شیوه های آموزشی، ارائه راهبردها و راهکارهای اجرایی لازم جهت رفع نارسایی ها و تهدیدها، بازدید و مطالعه میدانی از فعالیت های سواد آموزی و تهیه و پیشنهاد و اجرای طرح های بومی و محلی در راستای بهبود کیفیت آموزشی از دیگر وظایف این ستاد در سطح استان است.
وی در همین رابطه افزود: توسعه و تقویت فرایند نظارت بر فعالیتهای آموزشی، بهسازی و سالم سازی فرآیند جذب، آموزش و ارزشیابی آموزشی و تلاش در ارتقای طرح توانمندی حرفهای نیروی انسانی با بهره گیری از روش های گوناگون آموزشی نیز از جمله وظایفی است که در دستور کار ستاد کیفیت بخشی استان قرار دارد.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران در ادامه از اهمیت سنجش در سوادآموزی سخن گفته و تصریح کرد: مبنای اجرای فعالیت های سواد آموزی در حوزه آموزش و آزمون های پایانی، حفظ سلامت سواد آموزان، آموزش دهندگان و عوامل اجرایی در مناطق است. از این رو هرگونه تصمیم در استان باید با محوریت حفاظت از سلامتی مخاطبان باشد.
تقی نیا با اشاره به وظایف ستاد امتحانات سوادآموزی استان اظهار کرد: برنامه ریزی و هماهنگی برای برگزاری مطلوب امتحانات پایانی دوره های سوادآموزی، هدایت، راهبری و نظارت بر تشکیل ستاد امتحانات شهرستان، تایید و برنامهریزی برای آموزش و توجیه عوامل اجرایی مناطق، پایش و نظارت بر فرآیند برگزاری امتحانات و تصحیح اوراق، بررسی گزارش تخلفات امتحانی و ارجاع به مبادی ذیربط و هماهنگی پرداخت حق الزحمه عوامل اجرایی از وظایف ستاد امتحانات سوادآموزی استان است.
وی با بیان اینکه برآورد باسوادی در سال 1399 در استان مازندران رقمی در حدود 99.15 را نشان می دهد اذعان داشت: مازندران بالاترین نرخ سواد را در سطح کشور داراست و در سال 1399 حجم ابلاغی برای دوره سوادآموزی 2124 نفر، دوره انتقال 1800 نفر و دوره تحکیم 2000 نفر بوده است.
این مقام مسئول استانی با ارائه نموداری از شاخص های مختلف حوزه سوادآموزی و بررسی تحلیل این آمار در استان به نسبت میانگین کشوری آن خاطرنشان کرد: استان مازندران در بسیاری ازشاخص ها بالاتر از میانگین کشوری است که نشان از تلاش مضاعف همکاران معاونت سوادآموزی در استان و شهرستانها در جهت ریشه کنی بیسوادی دارد.
نظر دهید