علیرضا عبدی؛ کسب رتبه در دوره های اخیر ارزیابی دولت الکترونیک نشان از فرآیند خوب در سازمان دارد.
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در جلسه شورای مدیران و معاونین گفت؛ کسب رتبه در دوره های اخیر ارزیابی دولت الکترونیک نشان از فرآیند خوب در سازمان را دارد وکسب رتبه هیجدهم در بین صدو هفتاد دستگاه کشور ، کار نامه خوبی در دولت الکترونیک می باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی ،علیرضا عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان در یازدهمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان با اشاره به اهمیت استقرار دولت الکترونیک ، کسب رتبه هیجدهم در بین سازمانها را کار نامه خوبی در دولت الکترونیک دانست و عنوان کرد : کسب رتبه در دوره های اخیر ارزیابی دولت الکترونیک نشان از فرآیند خوب در سازمان را دارد وخوشبختانه رتبه 18در بین 170 دستگاه کشور ، بیانگر تلاش شبانه روزی همکاران می باشد.
علیرضا عبدی در ادامه ضمن توضیحاتی افزود : براساس قوانین و مقررات برنامه های کشور ، تکالیف درحوزه توسعه و استقرار دولت الکترونیک برای تمام دستگاههای اجرایی تعیین شده و وظیفه پایش و نظارت براجرای آن ها به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محول شده است . لذا ما نیز می بایست به طور متناسب به سمت هوشمند سازی و ارائه نتایج خدمات سازمان برویم که خوشبختانه قدم های خوبی هم برداشته شده است و نتایج در ارزیابی دولت الکترونیک قابل لمس می باشد که کسب رتبه در دوره های اخیرنشان از این فرآیند دارد وخوشبختانه رتبه 18 دربین 170 دستگاه کشوری و کسب رتبه دوم در بین دستگاه های آموزشی بعد از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری بیانگرتلاش شبانه روزی همکاران می باشد که از همه همکاران سوادآموزی که در این زمینه تلاش کرده اند تقدیر و تشکر می کنم .
معاون وزیر و رئیس سازمان در ادامه صحبت های خود به موضوع محتوای آموزشی و نو نگاشت های انجام شده برای دوره سوادآموزی ودوره تحکیم از سوی همکاران دفتر پژوهش و تولید محتوا اشاره نمود وضمن اظهار قدردانی افزود ؛ نظر سنجی از مخاطبان و آموزش دهندگان در خصوص محتوای آموزشی بسیار ارزشمند است و لازم است که جمع بندی نظر سنجی در این جلسات بیان شود و همچنین برنامه ریزی برای برگزاری دوره های آموزشی توانمند سازی حتی برای همکاران سازمان نیز لازم و ضروری است، وی از دفتر منابع انسانی وپشتیبانی خواست تا دوره مختلفی برای این منظور تعریف و همه همکاران این دوره ها رابگذرانند و دراینگونه جلسات مورد استفاده قرار دهند.
عبدی همچنین افزود : یادگیری یک سری نرم افزار های کاری می تواند کمک کننده باشد . مانند وان نوت (OneNote) که یک نرم افزار چند بعدی است و قابلیت تجمیع انجام چند کاردر این نرم افزار وجود دارد که لازم است همکاران آموزش هایی در این خصوص ببیند .
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، در بخش دیگر از صحبتهای خود خواستار مشخص شدن تغییرات انجام شده در کتاب ها شد و گفت ؛ تغییرات در کتاب ها به صورت شفاف مشخص و بیان شود و این تغییرات به سمع و نظر حجت الاسلام و المسلمین حاجی آقای قرائتی هم برسد .
معاون وزیر و رئیس سازمان درپایان افزود: همه ما تلاش کنیم سازمان را پویا و در حال حرکت و رو به جلو نگه داریم و قطعاً دراین راستا هرگونه تغییر درفرآیند لازم باشد انجام خواهیم داد.
شایان ذکر است در ابتدای این جلسه مشهدی عباسی مدیر کل دفتر تولید و محتوا ، گزارشی از اجرای آزمایشی نونگاشت کتاب های دوره سوادآموزی و تحکیم و راهنمای تدوین این کتاب ها را بیان کرد و همچنین نامجومنش مدیر کل دفتر نظارت ،سنجش و ارزشیابی نیز گزارشی از نتایج نهمین دوره ارزیابی دولت الکترونیک کشور در سال 1401 را ارائه نمود.
نظر دهید