ششمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان در سال 1401 برگزار شد .
ششمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان به ریاست عبدی سرپرست سازمان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی ششمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان به ریاست عبدی سرپرست سازمان برگزار گردید. وی در ابتدا با تمسّک به نام حضرت زهرا سلام الله علیها، یاد و نام شهدای گرانقدر و امام شهدا ء ، حضرت امام خمینی (ره) را گرامی داشته و برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) آرزوی صحت و سلامتی نمود .
عبدی در این جلسه برنامه هایی که در گردهمایی معاونین سوادآموزی استانها اجرا خواهد شد را به طور مبسوط توضیح داد و برای برگزاری هرچه بهتر این گردهمایی نکاتی را بیان نمود و گفت : با توجه به جلساتی که داشتیم و نظراتی که با استانها هماهنگ شده ، محتوای اصلی و اندیشه اصلی در گردهمایی بایستی این نکته باشد که نسبت به احیاء ابزار جدی در راستای فعالیت نهضت اقدام کنیم که در این مورد ظرفیت فوق العاده ای موجود است و این ظرفیت موجود باید جدی گرفته شود و بیش از پیش احیاء گردد که این امر نیاز به مجاهدت ،پیگیری، اهتمام و جدیت ویژه دارد و آن ظرفیت هم شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی در سطح ملی و شورای پشتیبانی سوادآموزی استانها و شهرستانها می باشد . قطعاً شورای پشتیبانی سوادآموزی به عنوان فرماندهی سوادآموزی می تواند موجب عملیاتی شدن تفاهم نامه و مشارکت دستگاههای شریک باشد .
سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی در ادامه گفت : شایسته نیست که کارهای ما خارج از تم و جریان شوراهای پشتیبانی سوادآموزی مدیریت بشود ، بنابراین با اهتمام و تلاش بایستی به اینجا برسیم که مسئولین استانی به این مسأله برسند که سواد مسأله اصلی استان و نظام است و بسیاری از چالشهای اجتماعی با اهتمام در این شوراها برای امر سواد ، حل خواهند شد .
وی همچنین افزود : باید تلاش شود تا با استفاده از ظرفیت شورای پشتیبانی ، اهمیت سواد و سوادآموزی به یک مسأله عمومی تبدیل شود چرا که امروز مسأله سواد عمومی نیست و در این راستا باید مطالبه گری کرد و گفته شود که بی سوادی در جامعه یک مسأله جدی است و در اصلاح آن باید تلاش کرد .
عبدی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری( مدظله العالی ) دردیدار با معلمان گفت : بنده از بیانات مقام معظم رهبری( مدظله العالی ) مطلبی را آموختم که به درد نهضت بخورد و آن اینکه ؛ تعریف جدی که از سواد در نهضت داشته باشیم تعریفی است که بر علم نافع سوار باشد ، علمی که به درد جامعه بخورد و اینکه علم نافعی که بزرگسال ما را بخواهد نجات دهد چیست ؟ و ما در آن چقدر نقش داریم ؟بنابراین باز هم عرض می کنم که شورای پشتیبانی استانها بایستی بهتر از قبل و با اهمیت تر دیده شود و در سال جاری بیشترین تلاش ما باید برای برگزاری هرچه بهتر این شوراها در استانها باشد و علاوه برآن ما در سال جدید برنامه هایی برای مردمی سازی سوادآموزی داریم که ظرفیتهای داشته را باید فعال تر کنیم و مقوله مردمی سازی آموزش در استانها ، با تبیین موضوعات کلی در گردهمایی توسط معاونین سوادآموزی استانها باید اتفاق بیفتد .
عبدی در پایان خاطر نشان کرد در گردهمایی نیاز هست که کارشناسان موضوعی حوزه ها نیز در کنار مدیران حضور داشته باشند .
نظر دهید