جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/01/28 - 15:58
  • - تعداد بازدید: 777
  • - تعداد بازدیدکننده: 618
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

سومین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان در سال 1401 برگزار شد .

سومین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان به ریاست عبدی سرپرست سازمان برگزار گردید.

به گزارش  روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی سومین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان به ریاست عبدی سرپرست سازمان برگزار گردید. وی در ابتدا با نثار صلوات به روح مطهر حضرت زهرا سلام الله علیها و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران به درگاه احدیت وتبریک سالروز ولادت با سعادت امام حسن مجتبی علیه السلام ، یاد و نام شهدای گرانقدر و امام راحل (ره) را گرامی داشت و برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) آرزوی صحت و سلامتی نمود .

 

عبدی در این جلسه گفت : در سال جدید ما امیدواریم که یک سال پرتلاش و چالشی داشته باشیم ، چرا که چالش بهترین اتفاق زندگی است و چالش ها موجب رشد خواهد بود ، بنابراین دقت در گفتارها و رفتارهای اداری لازمه فعالیت های ما می باشد .

 

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی نکاتی را در خصوص نظم تشکیلاتی و اهمیت نیروی انسانی بیان کرد و گفت : نهضت یک تکلیف دینی ، الهی و ملی است . کشور باید رشد پیدا کند و برای رشد کشور نیاز هست که در عرصه سوادآموزی تلاشمان را مضاعف کنیم و به جایگاه گفتمانی نهضت بپردازیم ، به نحوی که تلاش شود گفتمان سازی نهضت با تألیف و نوشتن مقالات و پژوهش ها اتفاق بیفتد .

 

عبدی سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی به جلسه ای که با مقام عالی وزارت و همچنین رئیس دانشگاه فرهنگیان در خصوص راهکارها و پیشنهادات لازم برای جذب بی سوادان و امر سوادآموزی داشتند اشاره نمود و ضمن توضیحاتی مبسوط موارد پیشنهادی را مورد بحث و گفتگو قرار داد .

وی افزود : لازم است طرح هایی مانند طرح نهضت دانشجو معلمان که قصد عملیاتی نمودن آن را داریم به همه همکاران حوزه کارشناسی ارائه شود تا با اخذ نظرات و پیشنهادات آنها بتوانیم شاهد اجرای طرح خوب و بی نقصی باشیم . همچنین پیگیری انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه فرهنگیان هم در دستور کار قرار گیرد .

 

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی در ادامه گفت : مکاتبات و پیشنهادات لازم برای ارائه به شورای عالی تا ده روز آتی آماده شود وهمچنین بحث شورای پشتیبانی سوادآموزی در استانها که مورد تأکید مقام عالی وزارت نیز می باشد بایستی جدی تر گرفته شود .

پیشنهاد بنده این است که یک گروه از کارشناسان برای نظارت استانی در شورای برنامه ریزی مناطق تشکیل شود و پس از آموزش و توجیه بتوانند در استانها حضور یافته و نظارت و پیگیری های لازم را دنبال کنند تا با برنامه ریزی بتوانیم کار " طراحی نقشه تحقق سوادآموزی " و آمایش فرصت ها و تهدیدها و برنامه های ملی و راهکارها را با استفاده از ظرفیت شورای پشتیبانی مصوب و به عملیاتی شدن آن برسیم .

 

عبدی همچنین در ادامه بیان نمود : استانداران به عنوان رئیس شورای پشتیبانی سوادآموزی استانها می توانند اعلام وظایف برای دستگاههای شریک را ابلاغ نمایند ، بنابراین جدی گرفتن هماهنگی های استانی به ویژه برگزاری متناسب و شایسته شورای پشتیبانی سوادآموزی استانها مد نظر قرار گیرد .

 

عبدی در ادامه خطاب به معاون امور آموزشی و دفتر برنامه ریزی دوره های سوادآموزی خواستار تعیین تکلیف مراکز یادگیری ومؤسسات برای سال جاری شد و گفت : مراکز فعال و غیر فعال بایستی کاملاً تفکیک و مشخص شود و مراکز به نحو صحیح مورد نظارت قرارگیرند و با توجه به زمان کم لازم است به هر طریق برای ادامه مسیر مراکز یادگیری برنامه اجرایی کاملاً مشخص ارائه گردد .

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 5904
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/01/28 15:58
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین