سواد آموزی در عصر کنونی تنها به معنای توانایی خواندن و نوشتن نیست
معاون سواد آموزی آموزش وپرورش البرزگفت گفت: سواد آموزی در عصر کنونی تنها به معنای توانایی خواندن و نوشتن نیست
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان البرز جلسه ی شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان فردیس با حضور نماینده ولی فقیه شهرستان ،فرماندار شهرستان فردیس و معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان البرز و مدیر آموزش و پرورش شهرستان و کلیه اعضا برگزار شد.
وی درادامه افزود: امروز فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بخش بزرگی از زندگی تمامی افراد با هر سطح تحصیلاتی را تشکیل می دهد بنابراین با اجرای این طرح در مراکز سواد آموزی می توانیم گام مهمی را در افزایش سطح آگاهی عمومی سواد آموزان وبه روز رسانی اطلاعات شهروندان فردیسی داشته باشیم و موجب تشویق و ترغیب مردم برای حضور دراین کلاس ها باشیم.
محرمعلی الهویی معاونت سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز در این جلسه گفت :سواد آموزی در عصر کنونی تنها به معنای توانایی خواندن و نوشتن نیست بلکه ابزاری برای فائق آمدن برمشکلات ، درک عمیق مبانی دینی و اعتقادی ، تعاملات اجتماعی و فرهنگی و آشنایی با مفاهیم مانند صلح ودمکراسی است.
وی درادامه ضمن اشاره بر موفقیت های حاصل شده بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ریشه کن کردن بی سوادی در کشور افزود: ما قائل بر آن هستیم تا با کمک تمام دستگاهها به سمت ریشه کن کردن بی سوادی حرکت کنیم بنابراین پیشنهاد می شود تا تمام ادارات و دستگاهها با ارائه عملکرد ۶ ماهه موجب تسهیل در حسن اجرای مصوبات و نیز شرکت در جشنواره برترین دستگاهها استان باشند.
معاونت سواد آموزی استان البرز برگزاری نشست آموزش دهندگان با ائمه جماعات از باب هدایت و رهبری و اهمیت کار سواد آموزی، تکریم و معرفی چهره های موفق نهضت سواد آموزی، حضورفرماندار در کلاس های سواد اموزی به منظور ایجاد انگیزه و رغبت در سوادآموزان را از دیگر برنامه های پیشنهادی خود به منظور بهبود عملکرد این اداره برشمرد.
الهویی در ادامه افزود: بیش از ۱۰ هزارنفر بی سواد در استان البرز سکونت دارند که با توجه مهاجر پذیر بودن استان البرز این جمعیت در نوسان است اما امیدواریم تا با همکاری مناطق ۸ گانه آموزش و پرورش و اجرای طرح های تشویقی دولت برای اموزش دهندگان گام موثری را برای کاهش نرخ بی سوادی در این استان برداریم .
معاون سواد آموزی استان البرز با توجه به اینکه مسیر تحول و رسیدن به اهداف عالیه تعلیم و تربیت را در گرو خوش فکری ابتکار و پشتکار مدیران محترم مدارس می دانست تحقق امر شناسایی و جذب و آموزش بی سوادان را با حضور جدی و مسئولانه مدیران مدارس دانست .
وی تاکید نمود آموزش و پرورش در شهرستان با بهره گیری از توان شورای بهبود کیفیت در بررسی اسامی اعلام شده به مدارس از بانک اسمی بی سوادان و کم سوادان که تقدیم مناطق شده است عملکرد مدارس را مدنظر داشته و با انگیزه رفع مشکلات و نسهیل سازی فعالیت های سواد آموزی تحقق پوشش 100 در 100 حجم ابلاغ شده به شهرستان را میسر سازند.
الهویی افزود:به جهت تقویت انگیزه آموزش دهندگان و تقویت باور های دینی و تحقق هویت ملی ،مذهبی در سواد آموزان لازم است جلسات هم اندیشی با امام جمعه محترم (نماینده ولی فقیه )در برنامه کاری آموزش و پرورش قرار گیرد و شایسته است از فرصت هایی که فرماندار محترم با همیاری سایر دستگاه ها برای توسعه فعالیت های سواد آموزی و تجهیز امکانات و منابع جهت زدودن بی سوادی فراهم می نمایند نهایت بهره را برد و از حضور فرماندار در بازدید کلاس های سواد آموزی ،جلسات تکریم چهره های موفق سواد آموزی و رفع مشکلات نهایت استفاده را برد.
سرهنگ پاسدار محمد زارعی اقدام عاجلانه دستگاهها برای ریشه کن نمودن بی سوادی و فراهم نمودن شرایط مساعد و مناسب برای آموزش دهندگان را خواستار شد و بیان داشت: تشویق و ترغیب افراد بی سواد با الگو سازی افراد موفق، افزایش کارایی آموزش دهندگان با اجرای بیمه و پرداخت به موقع حق الزحمه، نقش آفرینی ائمه جماعات و مبلغین برای شرکت در کلاس های سواد آموزی، بهره گیری از رسانه های دیداری و شنیداری میتواند موجب نهادینه کردن این حرکت عظیم شود.
فرشته فهمیده مدیر آموزش و پرورش شهرستان فردیس هدف از تشکیل شورای پشتیبانی را اجرای کامل برنامه ریشه کن نمودن بی سوادی ، نظارت بر حسن اجرای مصوبات و ابلاغ وظایف هریک از اعضا و نهادهای ذیربط برشمرد.
وی در ادامه افزود: سهمیه ابلاغی شهرستان فردیس جهت اجرای طرح ریشه کن کردن بی سوادی در استان البرز۱۱۶۰ نفر می باشد که شامل آموزش ۷۱۰ نفر در دوره ی سواد آموزی ، ۲۵۰ نفر در دوره ی انتقال و ۲۰۰ نفر در دوره ی تحکیم می باشد که اداره ی آموزش و پرورش شهرستان فردیس با همکاری نهادهای مختلفی از جمله سازمان دانش اموزی و بسیج سازندگی ۱۱۰۰ نفر را در قالب ۱۸۱ کلاس پوشش داده است که ۱۴۱ نفر از اتباع افاغنه می باشند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان فردیس اظهار داشت :هریک از اعضای شورای پشتیبانی سواد اموزی موظف هستند تا با معرفی افراد بی سواد و کم سواد علاوه بر شناسایی افراد بی سواد در تکمیل بانک اطلاعاتی اداره سواد اموزی شهرستان فردیس کمک نمایند تا با همکاری نهاد های مختلف شهرستان رتبه ای اول استان البرز را در سال ۹۵ نیز از آن این شهرستان شود.
وی درادامه به فعالیت نخستین مرکز سواد آموزی غیردولتی در شهرستان فردیس اشاره کرد و گفت: این مرکز علاوه بر اجرای دوره های سواد اموزی محلی برای اموزش مهارت های زندگی و حقوق شهروندی نیز می باشد واز شهرداری منطقه ۱۰ و مشکین دشت خواست تا با افتتاح مراکز سواد آموزی در هریک از این مناطق گام مهمی را در ریشه کن کردن بی سوادی در شهرستان فردیس بردارند.
- گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
- کد خبر : 535
نظر دهید