جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/04/04 - 09:42
  • - تعداد بازدید: 549
  • - تعداد بازدیدکننده: 546
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

سرپرست معاونت سوادآموزی استان گیلان: مدرسه محوری، از برنامه های سوادآموزی در سال جاری خواهد بود.

داود مصطفی پور در گردهمایی مسئولان واحدهای سوادآموزی سراسر استان گفت: سوادآموزی یک مسئله اجتماعی بوده و همه دستگاه ها و نهادها و حتی افراد جامعه در این خصوص مسئول هستند

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از کارشناس ترویج سوادآموزی استان گیلان ، داود مصطفی پور در گردهمایی مسئولان واحدهای سوادآموزی سراسر استان گفت: سوادآموزی یک مسئله اجتماعی بوده و همه دستگاه ها و نهادها و حتی افراد جامعه در این خصوص مسئول هستند.

 

وی افزود: آموزش و پرورش به تنهایی قادر به شناسایی و هدایت اندک افراد بی سواد برای حضور در کلاس های سوادآموزی نبوده و مستلزم مشارکت همه جانبه تمام ابعاد جامعه است؛ باید از  ظرفیت های درون سازمانی (معاونت های آموزشی، دانشگاه فرهنگیان و...)، برون سازمانی( ادارات ثبت احوال، کمیته امداد، جهاد کشاورزی و...)، تسهیل گران و حلقه های میانی (حوزه علمیه، گروه های جهادی، نذر خدمت سوادآموزی و...) بیش از پیش بهره جست.

 

وی در بخشی دیگر به جایگاه مدرسه در برنامه های سوادآموزی اشاره و خاطر نشان کرد: موضوع سوادآموزی در آیین نامه اجرایی مدارس به طور خاص تعریف و تبیین شده و مدرسه محوری از برنامه های این حوزه در سال جاری خواهد بود. سرپرست معاونت سوادآموزی استان مواردی چون: بهره گیری از ظرفیت و قابلیت های مدارس،  بهبود و تقویت فرآیندهای آموزشی و نظارتی سوادآموزی، تسهیل دسترسی بی سوادان و کم سوادان به فرصت های آموزشی( تحقق نصیب آموزشی برابر)، نقش آفرینی جایگاه مدرسه به عنوان کانون اصلی تعلیم و تربیت و... از جمله اهداف مدرسه محوری برنامه های سوادآموزی دانست.

 

مصطفی پور یکی از برنامه های پیش روی این معاونت را نهضت دانش آموزی عنوان داشته و گفت: استفاده از ظرفیت های مردمی و گسترش مشارکت آنان در برنامه های سوادآموزی را از دیگر محورهای این حوزه بوده؛ یکی از ظرفیت های مردمی قابل توجه در سوادآموزی استفاده از دانش آموزان برای آموزش به افراد بی سواد است که می تواند کمک قابل توجهی به روند سرانجام بخشی فعالیت های سوادآموزی داشته باشد.

 

وی در ادامه به جایگاه شورای پشتیبانی سوادآموزی اشاره کرد و افزود: جلسات شورای پشتیبانی سوادآموزی به ریاست نماینده عالی دولت در سطح استان، شهرستان ها و بخشداران برگزار می شود؛ این شورا با حمایت از برنامه های سوادآموزی، باعث سرعت بخشیدن به دستیابی اهداف تعیین شده می شود و تمامی مصوبات آن برای تمامی اعضا و سایر دستگاه ها و نهادها لازم اجرا است.

 

گفتنی است در این جلسه، روسای ادارات سوادآموزی و نظارت، سنجش و ارزشیابی استان مطالب را خود را بیان داشته همچنین تعداد از مسئولان واحدهای سوادآموزی نقطه نظرات، دغدغه ها و انتظارات خود را مطرح کردند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6081
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/04/04 09:42
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین