سرپرست معاونت سوادآموزی استان گیلان در جلسه مشترک با مدیرکل ثبت احوال استان: شناسایی افراد بی سواد، از مهم ترین دغدغه های حوزه سوادآموزی است.
داود مصطفی پور سرپرست معاونت سوادآموزی در جلسه مشترک با مدیرکل ثبت احوال استان گفت: برای ریشه کنی بی سوادی به عنوان یک معضل اجتماعی، نیازمند همراهی و مشارکت همه دستگاه ها، نهادها و حتی آحاد مردم با آموزش و پرورش هستیم
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از روابط عمومی معاونت سواد آموزی گیلان داود مصطفی پور سرپرست معاونت سوادآموزی در جلسه مشترک با مدیرکل ثبت احوال استان گفت: برای ریشه کنی بی سوادی به عنوان یک معضل اجتماعی، نیازمند همراهی و مشارکت همه دستگاه ها، نهادها و حتی آحاد مردم با آموزش و پرورش هستیم. وی افزود: با توجه سابقه غنی فرهنگی استان، جمعیت با سوادی درگروه سنی هدف(49-10 سال) به بیش از 98 درصد رسیده و هم اکنون از مهم ترین دغدغه های این حوزه، شناسایی اندک افراد بی سواد استان است .
سرپرست معاونت سوادآموزی استان خاطر نشان کرد: در شیوه آموزش (گروهی-خودآموز- فردبه فرد)، مکان و زمان آموزش، شرایط سوادآموزان مدنظر قرار می گیرد تا شاهد حضور حداکثری آنان در کلاس های سوادآموزی باشیم.
حسن وفایی مدیرکل ثبت احوال استان گفت: با توجه به اهمیت سواد و تاثیر مستقیم آن در جامعه، مشارکت همه دستگاه ها در این خصوص یک وظیفه همگانی است. وی افزود: با توجه به وضعیت مطلوب جمعیت باسوادی استان، یک کار جهادی و منسجم نیاز است تا افراد باقیمانده نیز شناسایی و تحت آموزش قرار گیرند.
مدیرکل ثبت احوال استان تاکید کرد: هماهنگی های لازم با ادارات ثبت احوال شهرستان ها جهت سرعت و تحقق بخشیدن برنامه های سوادآموزی صورت خواهد پذیرفت تا افراد باقیمانده نیز از این نعمت بهره مند شوند.
نظر دهید