جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/04/21 - 13:26
  • - تعداد بازدید: 441
  • - تعداد بازدیدکننده: 439
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

سرپرست معاونت سوادآموزی استان گیلان : سوادآموزان اساس برنامه ریزی در فرآیند آموزش هستند.

داود مصطفی پور نشستی مشترک با رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان داشتند .

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از کارشناس ترویج سوادآموزی استان گیلان ، داود مصطفی پور در نشست مشترک با رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان گفت: به پشتوانه فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) نسبت به تشکیل سازمان نهضت سوادآموزی در 7 دی ماه سال 1358 و تأکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، وضعیت باسوادی کشور نسبت به قبل از انقلاب اسلامی وضعیت بسیار مطلوبی دارد. وی افزود: بر پایه داده های اطلاعاتی سرشماری سال 1395 و برآوردهای صورت گرفته، هم اکنون درصد باسوادی استان در گروه سنی هدف ( 49-10 سال) به 98/7 درصد رسیده است.

 

سرپرست معاونت سوادآموزی ضمن بیان این که اساس برنامه ریزی های فرآیند آموزش در این حوزه سوادآموزان هستند گفت: با توجه به شرایط سنی مخاطبین این حوزه و اشتغال آنها در جامعه، برای تعیین زمان و مکان برگزاری کلاس ها، آزمون ها و نحوه آموزش( فرد به فرد، گروهی و خودآموز) وضعیت سوادآموزان مدنظر قرار می گیرد.  مصطفی پور خاطر نشان کرد: از فرد بی سواد یا کم سواد از زمان ثبت نام تا آزمون پایانی هیچ گونه هزینه ای دریافت نشده و تمامی کتب و لوازم التحریر نیز به صورت رایگان در اختیار آنان قرار می گیرد.

 

وی در ادامه به ظرفیت ائمه جمعه و جماعات اشاره کرد و افزود: در بین آحاد مردم، امامان جمعه و جماعات از جایگاه و منزلت خاصی برخوردار هستند و در نماز جمعه و سایر مراسم دینی- مذهبی که گروه های مختلف مردم حضور پر رنگی دارند، تاکید ائمه جمعه و جماعات به منزلت سواد و تشویق افراد بی سواد و کم سواد به حضور در کلاس های سوادآموزی می تواند انگیزه و رغبت آنان را افزایش دهد.

 

حجت الاسلام و المسلمین عادلی رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان در این نشست گفت: سواد و علم آموزی در دین مبین اسلام و کلام وحی  بسیار تاکید شده و بزرگان دینی ما نیز در موقعیت ها و زمان مختلف به آن اشاره نموده اند.

 

رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان ضمن اعلام آمادگی برای همکاری، تصریح کرد:  سواد از جمله موضوعات مهم فرهنگی- اجتماعی جامعه است و با هماهنگی ائمه جمعه سراسر استان، در خطبه های نماز جمعه به این بخش اشاره خواهد شد.

 

حجت الاسلام و المسلمین عادلی همچنین خاطر نشان کرد: با برگزاری جلسات کارشناسی و برنامه ریزی هدفمند می توان از ظرفیت هیات امنای مساجد در شناسایی افراد، برگزاری کلاس ها و آموزش استفاده نمود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 6138
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/04/21 13:26
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین