جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1401/02/10 - 11:15
  • - تعداد بازدید: 292
  • - تعداد بازدیدکننده: 250
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش استان مازندران: کاهش نرخ بی‌سوادی در گرو تعامل سازنده همه دستگاه‌ها با آموزش و پرورش است

سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش استان در جلسه مشترک شورای آموزش و پرورش و شورای پشتبانی بابل گفت: کاهش نرخ بی‌سوادی در گرو تعامل سازنده همه دستگاه‌ها با آموزش و پرورش است.در پایان این جلسه از زحمات خالصانه جناب آقای شاکری رئیس اداره سواد آموزی که به بازنشستگی نائل آمدند تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی استان مازندران؛ «محمود تنها» سرپرست معاونت سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان در جلسه مشترک شورای آموزش و پرورش و شورای پشتیبانی شهرستان بابل که با‌حضور فرماندار و اعضای این شورا در سالن کنفرانس فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره ۴۰ هزار شهید دانش‌آموز و فرهنگی خاطر نشان کرد: رسالت اصلی نهضت سوادآموزی در آموزش و پرورش جایگزینی تقاضامحوری با عرضه‌محوری با استفاده از ظرفیت‌های موجود درون و برون سازمانی است. تنها با تاکید بر اینکه سواد و علم‌آموزی مختص به یک برهه از زمان نیست افزود: سواد آموزی در راستای توسعه فرهنگ نقش بسیار مهمی را ایفا می کند و یقیناً نهضت سوادآموزی یک جریان مهم فرهنگی محسوب می‌شود.

 

وی در خصوص شناسایی افراد بی‌سواد به ارائه راهکار پرداخت و گفت: یکی از راه‌های شناسایی اولیای بی‌سواد این است که آخرین مدرک تحصیلی والدین دانش‌آموزان در هنگام ثبت‌نام در پرونده تحصیلی فرزندان‌شان قرار داده شود تا والدین بی‌سواد جامعه هدف دانش‌آموزی شناسایی و تحت پوشش آموزشی سوادآموزی قرارگیرند.

 

این مقام مسئول در ادامه افزود: لازمه‌ی اجرای این طرح، همکاری مدیران مدارس است و در خارج از مجموعه آموزش و پرورش اهتمام ویژه بخشداران و دهیاران و سایر دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی نقش بسزایی در شناسایی و جذب افراد بی سواد و کم سواد دارد.

 

سرپرست معاونت سوادآموزی با بیان اینکه با انتقال دانش سالم و درست، می توانیم جهت ارتقاء سطح کیفی زندگی و بهداشت روانی و جسمی جامعه تاثیر بسزایی داشته باشیم تصریح کرد: رویکرد یونسکو در عصر جدید توانایی ایجاد تغییر، ملاک باسوادی قرارگرفته است یعنی شخصی باسواد تلقی می‌شود که بتواند با استفاده از خوانده‌ها و آموخته‌های خود، تغییری در زندگی خود ایجاد کند و جشنواره فرهنگی و هنری ویهار در راستای اشاعه مهارتهای زندگی سواد‌آموزان در جامعه که بیانگر توانمندی‌های این مجموعه است برگزار خواهد شد.

 

تنها در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و با توجه به نقش و اهمیت سواد اظهار کرد: از همه دستگاه ها درخواست داریم در تعامل سازنده با آموزش و پرورش در جهت ریشه کنی بی سوادی همکاری مناسب را داشته باشند.

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 5930
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/02/10 11:15
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین