رویکرد سواد آموزی مخاطب محوری است
معاون سواد آموزی آموزش وپرورش خراسان شمالی گفت: رویکرد سواد آموزی مخاطب محوری است
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، مهدی مودی در دوره آموزشی رؤسا و معاونین ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق خراسان شمالی در بجنورد افزود: براساس آمار سال 90 خراسان شمالی دومین استان کشور بود که 69/2 درصد رشد در ارتقای باسوادی داشته است.
وی ادامه داد: دولت تدبیر وامید حمایت های ویژه از سواد آموزی کرده است که احیای شورای پشتیبانی پس ا ز 8 سال الزام و تشویق درسوادآموزی و برنامه شتاب بخشی از جمله این برنامه ها بوده است.
مودی افزود: به دلیل کارهای کیفی که استان خراسان شمالی در سال گذشته انجام داده رتبه عالی سوادآموزی در کشور کسب شده است.
وی افزود:سواد آموزی سازمانی است که از سوی نهاد ها ی ناظر منعی در همکاری کارکنان دولت در امر سوادآموزی وکسب حق الزحمه وجود ندارد.
مهدی مودی با اعلام اینکه 61/1 درصد بیسوادان کشور در خراسان شمالی است افزود: کامل ترین بانک سطح سواد، در سوادآموزی است.
وی ادامه داد: حداقل سواد در ایران سوم ابتدایی است و افزود: بیسوادی تا پایان سال تحصیلی 96 در خراسان شمالی به پایان می رسد، اما سوادآموزی ادامه دارد.
مودی همچنین بیان کرد: دوره سوادآموزی معادل سوم ابتدایی، دوره انتقال برابر ششم ابتدایی و دوره تحکیم سواد برای کسانی که از سوم ابتدایی یا دوره سوادآموزی ادامه تحصیل نمی دهند و برای جلوگیری از بازگشت بیسوادی است.
مهدی مودی با اشاره به سیاست و برنامه وزارت مبنی بر هر مدرسه یک کلاس سواد آموزی افزود: عوامل فعال درون سازمانی در هفته سوادآموزی در دی ماه تجلیل خواهند شد.
مودی همچنین گفت: مسؤلین پیگیری امورات سوادآموزی در شهرستان ها بویژه در بخش آموزش اولیاء، معاونین آموزشی هستند و ادامه داد: شورای پشتیبانی در شهرستانها باید بصورت مستقل، منظم و فصلی تشکیل شود.
وی ضمن اعلام اینکه از فروردین 96 آموزش دهندگان باید حداقل مدرک فوق دیپلم داشته باشند افزود: از سال 96 بیمه آموزش دهندگان بایستی هرماه پرداخت شود.
معاون سوادآموزی در پایان خواستار ورود ویژه ی رؤسا و معاونین به برنامه های سوادآموزی، شتاب بخشی و کیفیت بخشی به فعالیتها و هزینه نمودن اعتبارات سوادآموزی برابر مقررات در محل مربوطه شد
نظر دهید