دهمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان در سال 1401 برگزار شد .
دهمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان به ریاست عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی دهمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان به ریاست عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان برگزار گردید . وی در ابتدا با تمسک به ساحت حضرت زهرا سلام الله علیها به روح پاک شهدای گرانقدر و همچنین امام راحل ، حضرت امام خمینی (ره) درود فرستاد و برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) آرزوی صحت و سلامتی نمود .
در ابتدای این جلسه عبدی ریاست سازمان نهضت سوادآموزی گفت : در مورد ارتباط با حوزه علمیه خانم رسولی پیگیر می باشند و با توجه به اینکه دفتر همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه علمیه ، مشتاق و پیگیر برقراری این ارتباط می باشند ، لذا برنامه ریزی لازم در این خصوص انجام پذیرد و نسبت به انعقاد تفاهم نامه با حوزه علمیه اقدام گردد .
عبدی در ادامه افزود : نکته دوم اینکه دو حمایت داریم یکی حمایت از آموزش دهنده ها و دوم حمایت از شخص بی سواد که به صورت خودجوش مراجعه می کند. البته توجه به مورد دوم بهتر است تا مشکلات سالهای قبل دوباره تکرار نشود .
رئیس سازمان در بخشی دیگر به ظرفیت خوبی که در برخی استانها داریم اشاره نمود و گفت : مدیر کل روستایی استان یا معاونت روستایی ریاست جمهوری در بحث آمار روستایی می توانند بسیار کمک کنند و چون تعداد قابل توجهی از بازماندگان از تحصیل و کم سوادان و بی سوادان در روستا زندگی می کنند در احصاء آمار دقیق اگر از این ظرفیت ها به خصوص از همکاری دهیاران استفاده کنیم خیلی سریع تر به نتیجه خواهیم رسید .
عبدی همچنین اظهار داشت : در هفته گذشته جلساتی برگزار شد که مفید فایده بود از آن جمله یک جلسه را خدمت ریاست محترم جمهوری حضرت آیت اله رئیسی بودیم و خلاصه مطلب را اینگونه می توانم بیان کنم که ایشان نسبت به موضوع سوادآموزی علاقه و لطف خاصی دارند و علاقه خودشان را در این مورد ابراز داشتند و خواستار بیان مشکلات به همراه روش های پیشنهادی برای حل آنها بودند که امیدواریم با این اتفاق شاهد گشایش هایی در بعضی حوزه ها باشیم . نگاه خوب ریاست محترم جمهوری برای امر سوادآموزی بسیار می تواند مثمر ثمر باشد .
وی ادامه داد : یه سفری را هم به آذربایجان شرقی داشتیم که این سفر منجر به جلسه ای با عوامل معاونت سواد آموزی استان گشت و همچنین جلسه ای دیگر هم با گروههای مختلف مردم نهاد از دانشجویان و دانشگاه فرهنگیان و آموزش دهندگان داشتیم که مسائل مبتلا به و نکات مطروحه مورد بررسی قرار گرفت که این نکات در جلسات مختلف این استان قابل پیگیری و بررسی است .
عبدی همچنین گفت : از جمله مباحث مطروحه در راستای بیانات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) و اینکه علم نافع در سوادآموزی چیست ؟ مورد نظر مخاطبین بود و نقش ما را متذکر می شدند و می پرسیدند که اینجا باید چه کار کنیم ؟ و اصرار بر این بود که ما در بحث بازمانده از تحصیل ورود پیدا کنیم و مدلی که نهضت در خصوص بازماندگان از تحصیل قبلاً داشته مدل مطلوبی بوده است و عموماً شورای پشتیبانی سواد را جلسه ای خوب می دانستند و از آن استقبال می کردند .همچنین نگرانی از بحث آموزش دهندگان و تأمین آنها نکاتی بود که در جلسات استان آذربایجان شرقی مطرح شد و گمان می کنم نقش ما نیز جدی است و حرکتهای ما باید برای این قشر امید آفرین باشد و به امیدواری های آنها کمک کنیم .
معاون وزیر و رئیس سازمان درمورد سفرهای نظارت و ارزیابی گفت : در جلسه قبل هم عرض کردم به عنوان یک حرکت مقطعی فعلاً قابل قبول است و بحث منطقه محوری یکی از ابزارهای این کار بود و باید بر روی آن کار شود تا در امر آموزش و هدایت و هم در یک جاهایی در نظارت و ارزشیابی به ما کمک فوق العاده بکند .
نظر دهید