برگزاری اولین نشست علمی مدیران حوزه علمی پژوهشی مرکز مقاومت بسیج وزارت آموزش و پرورش
اولین نشست مدیران علمی پژوهشی پایگاه های مقاومت بسیج حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش ،روز سه شنبه در محل ساختمان پایگاه مقاومت شهید بهشتی سازمان نهضت سواد آموزی برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی اولین نشست مدیران علمی پژوهشی پایگاه های مقاومت بسیج حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش ،روز سه شنبه در محل ساختمان پایگاه مقاومت شهید بهشتی سازمان نهضت سواد آموزی برگزار گردید .
این جلسه با حضور دکتر هژبری فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت آموزشی و پرورش ،مهاجری جانشین این مرکز و حضور دکتر باقرزاده فرمانده پایگاه مقاومت شهید بهشتی و جمعی از مدیران علمی پژوهشی پایگاه های مقاومت حوزه ستادی آموزش و پرورش در سازمان نهضت سواد آموزی تشکیل گردید .
دکتر باقرزاده فرمانده مقاومت شهید بهشتی ضمن عرض خیرمقدم به اعضای حاضر در این نشست و تقدیر و تشکر از تشکیل دهندگان نشست ،بخش ابتدایی سخنان خود را به بررسی برخی از محور های گزارش افق تحلیلی سال 96 کشور جمهوری اسلامی ایران اختصاص داد و با شمردن برخی از چالش ها و مسایل روز جامعه بیان نمود: درحوزه آموزش بزرگسالان، تعریف سواد دیگر خواندن و نوشتن وحساب کردن نیست بلکه سازمان سعی دارد به سمت ارائه مهارتهای اساسی زندگی برای حل مسائل و مشکلات تغییر رویه دهد.
باقرزاده ادامه داد : ما سعی داریم به نحوی افراد بزرگسالال بی سواد را آموزش دهیم که جعبه ابزار مهارت های او برای زندگی و مشارکت در جامعه متنوع تر و کاملتر گردد و فرد بتواند با مهارت های بیشتر و متنوع تر در جامعه مشارکت و فعالیت داشته باشد .
فرمانده پایگاه مقاومت شهید بهشتی بااشاره به برخی از آمار و یافته های ذکر شده در این گزارش تحلیلی بیان کرد : شاخص توسعه انسانی کشور جمهوری اسلامی ایران نسبت به سال گذشته یک پله صعود کرده و به جایگاه 69 صعود کرده است . البته شاخص توسعه انسانی هر کشور را با ملاک هایی مانند سطح سواد و میانگین سال های تحصیل و امید به زندگی و همچنین قدرت خرید افراد جامعه می سنجند .
دکتر باقرزاده همچنین با اشاره به ماهیت و فلسفه تشکیل جلسات و نشست های علمی بسیج تصریح کرد : با توجه به بافت و خاستگاه اعضای بسیج که نشات گرفته از متن مردم است ، تشکیل چنین جلساتی با مشارکت تخصص ها ی متنوع و خودجوش و فارغ از قوانین دست و پاگیر می تواند محمل مناسبی برای بررسی و نگاه نقادانه به مسایل و چالش های موجود در جامعه باشد و ارائه راه حل هایی برای برونرفت از چالش ها باشد .
این نشست با بحث و تبادل نظر اعضا در باره محور های اولویت دار جهت بحث و بررسی و ترسیم نقشه راه ادامه یافت .
نظر دهید