با حضور معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان نشست شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان سنندج برگزار شد.
با حضور معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان نشست شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان سنندج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان این نشست با حضور معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان کردستان، معاون سیاسی فرماندار شهرستان سنندج، مدیران آموزش و پرورش نواحی 1 و 2 سنندج و کلاترزان، و دیگر اعضای ستاد پشتیبانی سواد آموزی شهرستان برگزار شد .
یوسفی معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان کردستان در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد سواد آموزی استان در 5 سال گذشته گفت: وضعیت سواد در کردستان طبق آمارهای پنج سال گذشته که در سال ۹۵ اعلام شد رشد داشته و کردستان دومین استان کشور در رشد خالص سواد بوده است.
یوسفی افزود : میانگین رشد سواد در کشور 2.28 بوده است که کردستان با 3.79 بالاتر از میانگین رشد سواد در کشور قرار گرفته که این موفقیت حاصل تلاش های بی وقفه تمامی ادارات و ارگانهای ذیربط در این امر بوده است.
رمضان یوسفی اظهار داشت : بهبود کیفیت سواد آموزی، گسترش فرصت های مادام العمر با اولویت مناطق محروم،تقویت شورای پشتیبانی و مشارکت در ورود به بیسوادی از جمله راهبرد های آموزش و پرورش کردستان در سال جاری است.
وی با بیان اینکه ۱۶۱۶نفر آموزش دهنده با مدارک دانشگاهی و دیپلم با معاونت سواد آموزی همکاری دارند ، افزود: افرادی که مدرک دانشگاهی نداشتند در نیمه دوم سال ۹۵ به عنوان آموزش دهنده ممنوع الفعالیت شدند.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان افزود: هدف آموزش و پرورش این است که افراد آموزش دهنده صلاحیت لازم را داشته باشند و در سال جاری نیز در تلاش برای توانمند سازی نیرو های خود هستیم.
موحد امان اللهی معاون سیاسی فرمانداری شهرستان سنندج نیز در این جلسه، گفت: نیاز جامعه به سواد به حدی رسیده است که افراد باید حداقل سواد لازم برای انجام کار های روز مره را داشته باشند.
امان الهی در مورد افرادی که اجازه تحصیل به فرزندانشان نمی دهند، اظهار داشت: خداوند فرزندان را به عنوان امانت به ما تحویل داده است و اگر نتوانیم در این راستا امانت دار خوبی باشیم می بایست در قیامت جوابگو خداوند باشیم.
وی افزود: اگر افرادی که اجازه تحصیل به فرزندانشان ندهند شناسایی شوند در ابتدا با بخشداران و در صورت نیاز شخص فرماندار وارد عمل می شوند تا در راضی کردن خانواده ها برای تحصیل فرزندان تلاش کنند.
امان اللهی تصریح کرد: تعلیم و تعلم جزء زیر ساخت های هر موضوعی است و اگر مشکلی در هر زمینه بوجود بیاید باید آموزش را در آن زمینه افزایش داد.
هم چنین سید فواد حسینی مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج نیز در ادامه این نشست در خصوص مراکز یادگیری در نواحی منفصل شهری اظهار داشت: در سال جاری به فکر راه اندازی مرکز یادگیری در ناحیه یک سنندج هستیم و چون این مرکز می تواند به نیاز های دیگر دستگاه ها کمک کند انتظار داریم که در راستای راه اندازی چنین مرکزی ما را یاری کنند.
وی با بیان اینکه در سال جاری جدیت لازم را برای اجرای قانون داریم، افزود: در مجموعه شهرستان اگر خانواده ای شناسایی شود که مانع تحصیل فرزندش می شود طبق قانون موضوع قابل پیگیری است .
حسینی گفت: قانون گذار قوه قضایه را موظف کرده است که خارج از نوبت به پرونده چنین افرادی بپردازد و از جریمه نقدی تا زندان از جمله مجازات هایی است که برای چنین افرادی در نظر گرفته شده است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج با بیان اینکه امید است که برای برخورد با چنین خانواده هایی کار به قوه قضایه کشیده نشود، اظهار داشت: برای ریشه کن کردن بی سوادی در سال جاری در شهرستان سنندج حاضر به انجام هر کاری هستیم.
وی افزود: تمام دستگاه ها برای ریشه کن شدن بی سوادی باید با آموزش و پرورش همکاری لازم را داشته باشند و حاضرین در جلسه نیز تنها حضور نداشته باشند بلکه در بحث ها شرکت کنند تا کار گروهی قدرتمند را تا رفع بی سوادی به پیش ببریم.
کنعانی مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 شهرستان سنندج نیز در این جلسه سیاستهای ابلاغی سال 96 دربخش سواد آموزی را برای اعضاء ستاد تشریح کرد.
وی همچنین شرح وظایف اعضاء ستاد و چگونه کمک کردن این اعضاء به شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان سنندج را توضیح داد. در پایان هریک از اعضاء ستاد پشتیبانی شهرستان سنندج گزارشی از فعالیتهای خود را ارائه نمودند.
نظر دهید