جهش تولید با مشارکت مردم
تصویر امام رهبری
  • 1395/09/17 - 13:08
  • - تعداد بازدید: 945
  • - تعداد بازدیدکننده: 70
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /appsettingFree

اهداف بلند مدت و كوتاه مدت سوادآموزي در كلام گهر بار امام راحل (ره) به عنوان يك نقشه راه نهفته است .

معاون سواد آموزی فارس گفت : اهداف بلند مدت و كوتاه مدت سوادآموزي در كلام گهر بار امام راحل (ره) به عنوان يك نقشه راه نهفته است .

به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سواد آموزی به نقل از اداره اطلاع رساني و روابط عمومي آموزش و پرورش فارس، عيسي ملك پور در جمع رابطان سوادآموزي دستگاههاي مشاركت كننده در فعاليتهاي معاونت سواد آموزي آموزش و پرورش فارس گفت: در راستاي اهداف مقدس سواد آموزي كه امام راحل (ره) در فرمان تاسيس نهضت سوادآموزي  تعيين نموده اند به عنوان اهداف كوتاه مدت براي سوادآموزي و يك سري اهداف بلندمدت تعيين نموده اند



ملك پور در تشريح اهداف سواد آموزي ، گفت: اهداف كوتاه مدت سوادآموزي عبارتند از آموزش خواندن و نوشتن و قرآن آموزي و اهداف بلند مدت آن كمك همه به دستيابي جامعه اسلامي به اهداف فرهنگ ويژه اسلامي و انساني است.



وي با بيان اينكه در پي آرمانهاي امام خميني (ره) بايستي برويم به سمتي كه فرهنگ ايران اسلامي هم شايسته همين مردم باشد،



گفت: سوادآموزي به دنبال اين است كه جهل و گمراهي را از جامعه بزدايد و اين امر  يكي از دغدغه هاي اصلي تمامي مسئولان است و همه اين عزيزان به دنبال توسعه فرهنگي و سوادآموزي هستند  به نحوي كه در هر جايگاه و سمتي كه قرار گرفته اند يكي از رسالتها و مسئوليتهايي كه احساس مي كنند بر عهده دارند همين است.



ملك پور يادآور شد: هدف غايي تعليم و تربيت هم كه آموزش و پرورش است به عنوان يك نهاد كليدي دنبال مي كند تا دانش آموزان به قرب الي الله رسيده  و به عنوان عبد صالح تربيت شوند و اين اتفاق نخواهد افتاد مگر با آگاهي بخشي و توسعه علم و سواد چرا كه  سواد نقش كليدي را در اين زمينه ايفا مي نمايد.



وي افزود در همين راستا از سال 1390 سوادآموزي به عنوان يكي از زيرمجموعه هاي وزارت آموزش و پرورش درآمد و فعاليتهاي گسترده اي در اين زمينه توسط آموزش و پرورش صورت گرفت كه از آنجمله مي توان به انعقاد تفاهم نامه با 33 دستگاه نام برد  كه بين آموزش و پرورش و ساير دستگاه هاي مرتبط منعقد شده است.  



ملك پور با اشاره به جايگاه و نقش ارزشمند روحانيت در جامعه گفت: بيشترين و اولين انتظار ما از روحانيت معظم خصوصا نمايندگان محترم ولي فقيه و امام جمعه هاي شهرستانها و مناطق ، اين است كه با توجه به نفوذ كلام و جايگاه معنوي و مقبوليتي كه در جامعه دارند مردم را به امر سواد آموزي توصيه نمايند و در اين زمينه ياريگر آموزش و پرورش باشند .



وي با اشاره به اينكه صدا و سيما نيز يكي از دستگاههايي است كه با آموزش و پرورش در خصوص سوادآموزي تفاهم نامه دارد گفت: انتظارما از رسانه ملي اين است كه به عنوان زبان مردم و نهادي كه وابسته به مقام معظم رهبري است در راستاي تبليغ و ترويج و استفاده از ظرفيتهاي خود به منظور ايجاد انگيزه در مخاطبان براي حضور در برنامه هاي سوادآموزي همكاري نمايد.



وي با بيان اينكه  تفاهم نامه هايي كه وجود دارد در راستاي شتاب بخشي به سوادآموزي بوده و لازم است همه دستگاهها خود را مكلف بدانند در راستاي اجراي آن همكاري نمايند گفت :لازم است همه دستگاهها بيايند و در راستاي شناسايي و جذب بيسوادان مجموعه خود تلاش نموده  وهركدام مي توانند به نوبه خود در زمينه تهيه و تدوين محتواهاي آموزشي  به زبان ساده و كاربردي ويژه كم سوادان حوزه هاي خود برنامه ريزي و آموزش و پرورش را ياري رسانند.



وي با بيان اينكه  معمولا از اقشار ضعيف جامعه هستند گفت: بايد كمك كنيم اين افراد بتوانند از طريق سواد آموزي و مهارت آموزي خودكفا شده  ودر رفع نيازهاي خود توانمند شوند و اميدواريم با همكاري يكديگر افراد بي سواد باقي مانده را در مهلت تعيين شده شناسايي و جذب نماييم.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار سازمان
  • کد خبر : 550
کلمات کلیدی

نظرات

0 Comments for this article

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی : 1395/09/17 13:08
رادیو رسا
accessibility__tooltip
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین