45هزار بی سواد و کم سواد تحت پوشش برنامه های سوادآموزی قرار دارند
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خوزستان گفت: 45هزار بی سواد و کم سواد تحت پوشش برنامه های سوادآموزی قرار دارند
وی درخصوص وضعیت بی سوادان گروه هدف در استان گفت :علی رغم تلاش های صورت گرفته در زمینه پالایش اسمی اولیا بی سواد دانش آموزان توسط مدیران مدارس و کارشناسان سوادآموزی درمناطق ،به دلیل وجود کودکان کار ، کودکان بی سرپرست و بد سرپرست و... مبادی ورودی بی سوادی در استان انسداد نیافته و شناسایی و جذب این افراد نیز به مراتب سخت تر شده است.
موسی شیخی افزود: طبق ماده 36 آیین نامه آموزشی و ارزشیابی ، اعضای ستاد امتحانات به عنوان مسئولین اصلی اجرای برنامه های سوادآموزی در استان و شهرستان موظف هستند با برنامه ریزی و هدایت معاونین ، واحد های نظارتی مانند ارزیابی عملکرد ، حراست ، کارشناسان آموزشی و گروه های بهبود کیفیت سوادآموزی بر فرایند آموزش و امتحانات به صورت هدفمند و مستمر اعمال نظارت کنند.
معاون سوادآموزی گفت : یکی از راه های مناسب و تاثیر گذار برای تشویق و ترغیب بی سوادان گروه سنی 10 تا 49 سال جهت حضور در کلاس های سوادآموزی، مشوق های مالی است که این امر در سال 94 به صورت عملی به اجرا گذاشته شده است و به هرفرد بی سواد که درکلاس های سوادآموزی شرکت کند و در امتحانات قبول شود مبلغ 000/396/1 ریال ، وهر فرد بی سوادی که از طریق طرح خود آموز توسط بستگان خود با سواد شود و موفق به دریافت مدرک قبولی شود، 000/980/6 ریال پرداخت می شود.
وی در عین حال در خصوص نحوه به کارگیری آموزش دهندگان موسسات غیر دولتی در سال 1396 که از سوی موسسات به سوادآموزی معرفی می شوند، اعلام کرد: 5هزار و 500 نفرآموزش دهنده درسال 95دراستان با سوادآموزی همکاری داشتند که ادامه همکاری این افراد درسال آینده منوط به داشتن " گواهینامه صلاحیت حرفه ای معتبر با عنوان « فنون و مهارتهای تدریس » است.
شیخی اضافه کرد: این افراد می تواننداز23 بهمن لغایت 15 اسفند 95 با مراجعه به سایت جهاد دانشگاهی به آدرس www.imooc.ir ثبت نام کنند وچنانچه موفق به احراز حد نصاب نمره آزمون پایانی شوند توسط جهاد دانشگاهی ، گواهی نامه صلاحیت حرفه ای معتبر با عنوان " فنون و مهارت های تدریس " به مدت 126 ساعت برای آنان صادر می شود که جزییات آن درسایت سوادآموزی استان قابل دریافت است .
نظر دهید